Berberoğlu, belediye çalışanlarına söz verdi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu, belediye çalışanlarına söz verdi

Berberoğlu, belediye çalışanlarına söz verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2024 Salı - 13:04Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı - 13:05
Berberoğlu, belediye çalışanlarına söz verdi

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale Belediyesi Ek Binası’ndaki park bahçeler birimini ziyaret etti. Berberoğlu, belediye çalışanlarına, hiç bir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmayacağını belirterek, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılmaya devam edeceklerini söyledi.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde binlerce fabrika çalışanıyla yaptığı seçim çalışmasının ardından günün son ışıkları eşliğinde Pamukkale Belediyesi Ek binasında ki park bahçeler birimini ziyaret etti.

Belediye meclis üyeli adaylarıyla birlikte belediye çalışanlarıyla sohbet eden, şikayetlerini dinleyen Başkan Adayı Berberoğlu, en kolay ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini dağıttı.

“İŞİNİ YAPAN HERKESLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İşini düzgün yapanı, dürüst çalışanı çok sevdiğini vurgulayan Berberoğlu, belediye çalışanlarında hiçbir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmayacağını, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılmaya devam edileceğini söyledi.

Başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri de anlatan Berberoğlu, “Pamukkale Belediyesi Ek Binası’ndaki park bahçeler birimini ziyaret ederek, ilçenin daha güzel ve bakımlı olması için ter döken emekçi kardeşlerimizle bir ara geldik. Belediye çalışanların sorunlarını, belediyeden isteklerini dinledim. Personelimizin en büyük sorunu iş ve aş. 31 Mart seçimleri sonucu yetki bize verildiğinde, hiç kimsenin bir kaygısı olmadan işine devam edecektir. Hiçbir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmadan, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılacaktır. Biz her zaman emekçinin, yanındayız. Bunun teminatını olarak ‘Türkay Berberoğlu’ sözü verdim” dedi.

“Çalmadan, çırpmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz. Pamukkale Belediyesinde sorunlara çözüm bulmak için torpil aranmayacak” diyen İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek. Artık Pamukkale Belediyesi'nin imkânları halk için kullanılacak. Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı. İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri için düzenli olarak ücretsiz süt dağıtımı yapacağız.

Çöp torbası her eve gönderilmeye devam edilecek. Halk ekmek ilçenin dört bir yanına yayılacak. Personeliyle barışık, halkımızla birlikte belediyeyi yöneteceğiz. Verdiğimiz sözleri asla unutanlardan olmayacağız. Halkımızın emanetine sizlerle birlikte sonuna kadar sahip çıkacağız. İlçemiz için, ilçe sakinlerimiz için gece gündüz hep birlikte çalışacağız.”