GP İl Başkanı Aykut Yıldırım’dan iktidara sert sözler – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. GP İl Başkanı Aykut Yıldırım’dan iktidara...

GP İl Başkanı Aykut Yıldırım’dan iktidara sert sözler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ekim 2020 Cuma - 13:37Güncelleme: 30 Ekim 2020 Cuma - 13:50
GP İl Başkanı Aykut Yıldırım’dan iktidara sert sözler

Gelecek Partisi (GP) Denizli il Başkanı Aykut Yıldırım, 3Y ile mücadele etmek için yola çıkanların bunu unutup ülkenin başına dördüncü bir Y’yi musallat ettiklerini söyledi.

GP İl Başkanı Aykut Yıldırım, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, büyük baskılara rağmen büyük kongre yapma koşullarını tamamladıklarını ve kongrenin 1 Kasım'da yapılacağını belirtti.

Anadolu’da Gelecek partisi lehine bir rüzgar estiğini savunan Yıldırım, “Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları önleyeceğiz iddiası ile siyaset sahnesine çıkan iktidar partisi, maalesef geçen bu süre zarfı içerisinde bu ilkelerin tamamını unutmuş, unutmakla kalmayıp yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları doğuran, besleyen, yeşerten bir yapıya dönüşmüştür. 3Y ile mücadele etmek için yola çıkanlar, bu mücadeleyi unutup ülkenin başına dördüncü bir Y’yi de musallat etmişlerdir” dedi.

Kimsenin karamsarlığa kapılmamasını isteyen Yıldırım, “Oluşturulan korku duvarlarını yıkarak, ülkemizin içerisine girdiği kısır döngüye 'dur' diyecek ve milletimizin hayallerinin yok edilmesine karşı duracağız. Milletimizin gerçek gündeminin yani işinin, aşının, onurunun takipçisi olacağız. Ülke sathında oluşmakta olduğunu gözlediğimiz derin dip dalganın lideri olarak, aziz milletimizi güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağız. Kimse ümitsiz olmasın, kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır” diye konuştu.