Pekdemir: Kodlama ve robotik eğitim merkezleri kuracağız – D20Haber
30.05.2024, Perşembe
14 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Kodlama ve robotik eğitim merkezleri...

Pekdemir: Kodlama ve robotik eğitim merkezleri kuracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2024 Pazartesi - 13:31Güncelleme: 4 Mart 2024 Pazartesi - 13:31
Pekdemir: Kodlama ve robotik eğitim merkezleri kuracağız

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerden birinin de kodlama ve robotik eğitim merkezleri olduğunu dile getirdi.

 Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmalarını sürdürürken, projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

Pamukkale’ye değer katacak projeleri olduğunu kaydeden Pekdemir, önemli projelerinden birinin de özellikle çocukları ve gençleri yakından ilgilendiren kodlama ve robotik eğitim merkezleri olduğunu dile getirdi.

Yapay zeka, robotik ve yazılımın yeni kuşakların ilgi odağı haline geldiğinin altını çizen Pekdemir, bu konuda her kesime hizmet verecek kodlama ve robotik eğitim merkezlerini Pamukkale ile buluşturacaklarını belirtti.

Haberin DevamıReklam




Eğitim projelerinin önemine vurgu yapan Pekdemir, “Pamukkale’de benzer eğitim projeleri ile çocukları ve gençleri hem gelecekte kendileri ve ülkeleri adına iyi birer vatandaş olma yolunda hazırlayacağız hem de kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacağız” dedi.

31 Mart’tan sonra Pamukkale’nin değişmeye başlayacağını söyleyen Pekdemir, “Bölgenin yapılacak çalışmalarla hem çehresi ve hem de vizyonu değişecek. Çocuklarımız ve gençlerimizin bizlerden beklentileri yüksek. İnşallah onları da utandırmayacak ve çağın gerektirdiği teknolojik merkezleri onlarla buluşturacak ve gelişmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.