Babacan: Siyaseti laf üretme yeri olarak görmüyoruz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Babacan: Siyaseti laf üretme yeri olarak...

Babacan: Siyaseti laf üretme yeri olarak görmüyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2022 Çarşamba - 22:46Güncelleme: 10 Ağustos 2022 Çarşamba - 22:50
Babacan: Siyaseti laf üretme yeri olarak görmüyoruz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Siyaseti laf üretme yeri olarak değil, iş üretme yeri gördüklerini, bunun için çalıştıklarını söyledi.

Denizli'ye gelen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Pamukkale’nin Kuşpınar Mahallesi'ndeki pazar yerinde vatandaşlarla buluştu.

Daha sonra Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na geçen Babacan, burada yaptığı konuşmada, partisinin Türkiye'nin dört bir yanında büyüdüğünü savundu.

Tüm illerde teşkilatlarının bulunduğunu belirten Babacan, "720 ilçede ilçe başkanlarımız görevinin başında çok şükür. Her alanda çözümler üretiyoruz, eylem planlarımızla çözümlerimizi ortaya koyuyoruz. Birbirimize çözümlerimizle dolaşıyoruz. Siyaseti laf üretme yeri olarak görmüyoruz, iş üretme yeri görüyoruz. Bunun için çalışıyoruz, bunun için hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Siyasete DEVA Partisi ile başlayan, işinde başarılı olanlarla güzel bir ekip kurduklarını kaydeden Babacan, "Bu iş, sabır meselesi. Bu ülkenin çalışanları bu ülkeyi çok seviyor. Bu ülkenin emeklisi, bu ülkenin genci bu ülkeyi çok seviyor ama bu büyük ülkeyi, bu güzel ülkeyi daha güzel yarınlara taşımak için çok, aynı zamanda doğru çalışmamız lazım. Gençlerin tercih ettiği, yaşamak istediği bir ülke haline tekrar getireceğiz burayı inşallah ve çok daha güzel günlere doğru hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz" diye konuştu.

DENİZLİ (AA)