DEVA Partisi İl Başkanı Kırar: Esnaf dükkan kirasını ödeyemiyor, çiftçi mutsuz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. DEVA Partisi İl Başkanı Kırar: Esnaf...

DEVA Partisi İl Başkanı Kırar: Esnaf dükkan kirasını ödeyemiyor, çiftçi mutsuz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Nisan 2023 Pazartesi - 12:16Güncelleme: 3 Nisan 2023 Pazartesi - 12:16
DEVA Partisi İl Başkanı Kırar: Esnaf dükkan kirasını ödeyemiyor, çiftçi mutsuz

Milletvekili aday adayları ile birlikte Tavas’a giden DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın dükkan kirasını ödeyemediğini dile getiren Kırar, “Tavas Ovası üretemiyor. Çiftçi mutsuz, vatandaş mutsuz” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, 28. Dönem Milletvekili aday adayları Sevgi Dalbudak,Zeliha Çiftçi, Adile Abacı, Mehmet Emir Tuğrul, Fesih Can ve Nazmi Kızıltepe Tavas’a giderek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Vatandaşın çok ciddi bir darboğazda olduğunu söyleyen Kırar, “Esnaf dükkân kirasını ödeyemez hale gelmiş. Bu çok ciddi bir sorun. Vatandaş artık ‘yeter’ diyor. İktidarın değişmesi gerektiğini ısrarla söylüyorlar. Bizler de onlara çözüm yollarını anlattık. DEVA Partisi olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve 22 başlık altında topladığımız eylem planlarımızın bir kısmını anlattık” dedi.

Tavas Ovası’nın ilçe ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Kırar, “Tavas Ovası, ilçe ekonomisinin en önemli yapı taşı. Ancak Tavas Ovası üretemiyor. Çiftçi mutsuz, vatandaş mutsuz, çocukların yüzü gülmüyor” ifadelerini kullandı.

Kırar ve beraberindekiler, DEVA Partisi Tavas İlçe Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Tavas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.