Erzurum Tanıtım Günleri başkan adaylarını buluşturdu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Erzurum Tanıtım Günleri başkan adaylarını buluşturdu

Erzurum Tanıtım Günleri başkan adaylarını buluşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Şubat 2024 Perşembe - 14:30Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe - 14:52
Erzurum Tanıtım Günleri başkan adaylarını buluşturdu

Denizli’de düzenlenen “Erzurum Tanıtım Günleri”, Büyükşehir ile Merkezefendi belediye başkan adaylarını buluşturdu. Osman Zolan, Şeniz Doğan ve Ekrem Başer, açılış kurdelası kesiminde aynı karede yer aldı.

Yaklaşan yerel seçimlerde siyasiler birçok aktiviteye katılmaya, sivil toplum kuruluşlarından (STK) gelen davetlere uymaya çaba gösteriyor. Dolayısıyla STK’lar, üyeleri ile bağlantı kurmak isteyen siyasilerin odak noktalarından biri durumunda.

Sözünü ettiğimiz etkinliklerden birisini Denizli’de yaşayan Erzurumlular düzenledi. Erzurum Tanıtım Günleri adı altında düzenlenen ve yöresel ürünlerin beğeniye sunulduğu etkinlik, Denizli Adliyesi yakınındaki alanda kurulan stantlar ile başladı.

Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’i bir araya getirdi. Zolan, Doğan ve Başer açılış kurdelesini keserken, aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

Zolan, “Erzurumlular Derneği’nce düzenlenen şehrimizin zengin kültürü ile buluşan Erzurum Tanıtım Günleri’nin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tanıtım günlerine katılan esnafa bol kazançlar dileyen Doğan da “Denizli Adalet Parkı'nda gerçekleşen Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına katıldım ve Erzurum'un zengin kültürüyle buluştum” paylaşımını yaptı.

Kadayıf dolmasından civil peynire kadar çeşitli yöresel ürünlerin tanıtım ve satışının yapıldığı Erzurum Tanıtım Günleri, 12 Şubat Pazartesi günü sona erecek.