Siyasiler oylarını kullandı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Siyasiler oylarını kullandı

Siyasiler oylarını kullandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mart 2024 Pazar - 14:07Güncelleme: 31 Mart 2024 Pazar - 15:19
Siyasiler oylarını kullandı

Denizli’de siyasiler sandık başına giderek oylarını kullandı. Ortak temenni ise "Sonuçların Denizli’ye, ülkeye hayırlı olması" şeklindeydi.

31 Mart yerel seçimleri için aylardır ilçe ve mahalle ziyaretlerinde bulunan, vatandaşlara seslenip projelerini anlatan adaylar, bugün de oylarını kullanmak için sandık başındaydı.

    

KARACA: DEMOKRASİ İÇİN OYUMUZU KULLANDIK

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, oyunu Server Gazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kullandı. Karaca, “Demokrasi için, özgürlük için, halkçı ve katılımcı yönetim için, kadınlar için, yaşam alanlarımız için oyumuzu kullandık” dedi.

ZOLAN: GÜZEL BİR ORTAMDA SEÇİM YAPILIYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da oyunu Gerzele Mahallesi’ndeki Hayırseverler Ortaokulunda 2102 numaralı sandıkta kullandı. Zolan, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Demokrasinin vazgeçilmezi seçimlerdir, halkın iradesidir. Öncelikle ülkemize, şehrimize ve tüm insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah çıkacak olan sonuçla kazanan Denizlimiz olsun, ülkemiz olsun. Çıkacak sonuçların 5 yıl boyunca yapılacak güzel hizmetlerin vesile olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilerimiz adaylarını gösterdi, kampanyalarını sürdürdü. Herkesin birbirine saygılı olduğu güzel bir ortamda demokrasinin gereği seçimler yapılıyor. Herhangi bir kimsenin tırnağına zarar bile gelmeden şu ana kadar seçimin devam ediyor olması benim için bir mutluluk.”

DOĞAN: KATILIMIN GÜZEL OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da oyunu Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2120 nolu sandıkta kullandı. Oy işlemlerinin ardından açıklamada bulunan Doğan, şunları kaydetti:

“Öncelikle Denizli ile Merkezefendimize ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Demokratik bir yarış olsun. Katılımın güzel olduğunu görüyoruz. Katılım çok önemli. Çünkü bizler emek verdik, çok çalıştık. Biz yeni dönem için hazırız, heyecanlıyız, kararlıyız, hayırlı uğurlu olsun.”

Haberin DevamıReklam




ZEYBEKCİ: SEÇİM SÜRECİ BOYUNCA ÇALIŞTIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de oy verme işlemini Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 1246 numaralı sandıkta gerçekleştirdi. Oyunu kullanan Zeybekci, “Seçim süreci boyunca koşturduk, çalıştık” dedi.

PEKDEMİR: MİLLET NE DERSE O

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir de, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, “Demokratik bir yarış için vatandaşlar oylarını kullanacak. Akşam da sonuçlara bakacağız. Milletimiz ne derse o” diye konuştu.

BAŞER: GÜZELLİKLER GETİRSİN

Oyunu Yenişehir Mahallesi Sıdıka Çalışkan Ortaokulunda kullanan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer de, “31 Mart Yerel Seçimlerimizde oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimi seçimlerde oyunu kullanmaya davet ediyorum. Demokrasi şölenimiz Merkezefendimiz, Denizlimiz ve ülkemize güzellikler getirsin” ifadelerini kullandı.

BERBEROĞLU: SANDIKTAN ÇIKACAK HER SONUÇ BAŞIMIZIN TACIDIR

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, oyunu Denizli Lisesinde 1269 numaralı sandıkta eşi Zuhal Berberoğlu ile birlikte kullandı. Oyunu kullanmasının ardından açıklamada bulunan Berberoğlu, “İlçe sakinlerimizin sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri çağrısını yeniliyorum. Halkımızın bu gün kararını verecek. Sandıktan çıkacak her sonuç başımızın tacıdır. Çok yoğun bir seçim çalışma programını geride bıraktık. Artık sözde, karar da, mühürde ilçe sakinlerimizde. Vatandaşın iradesi sandığa yansıyacak ve beş yıl Pamukkale ilçemizi yönetecek belediye başkanı, meclis üyeleri seçilecek. Ben hür iradesiyle sandığa koşan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İlçemiz için bizler için hayırlısı ne ise o olsun” diye konuştu.