Memleket Partisi’nin bilboard afişlerini yırttılar – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Memleket Partisi’nin bilboard afişlerini yırttılar

Memleket Partisi’nin bilboard afişlerini yırttılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mayıs 2023 Pazar - 10:45Güncelleme: 7 Mayıs 2023 Pazar - 10:46
Memleket Partisi’nin bilboard afişlerini yırttılar

Denizli’de, Memleket Partisi’nin Merkezefendi ve Çivril ilçelerindeki afişlerine zarar verildi. Olaya tepki gösteren 1. sıra milletvekili adayı Erhan Derici, siyasette hoşgörü ve nezaket ortamı olması gerektiğine dikkati çekerek, “Savaşa girmiyor, seçime giriyoruz” dedi.

Seçime bir hafta kala liderlerin gerginlik yaratan konuşmaları illere farklı bir şekilde yansıyor. Denizli’deki örneği Memleket Partisi’nin Merkezefendi ve Çivril ilçelerindeki afişlerinin yırtılması olarak yaşandı. Merkezefendi Mahallesi’ndeki bilboardlarda asılı olan Memleket Partisi milletvekili 1. sıra adayı Erhan Derici ve 2. sıra adayı Osman Uluköy’ün afişleri sökülüp, yırtıldı.

Çivril ilçesinde de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile 1.sıra milletvekili adayı Erhan Derici’nin yer aldığı bilboard afişine zarar verildi.

DERİCİ: SAVAŞA GİRMİYOR, SEÇİME GİRİYORUZ

Memleket Partisi afişlerinin yırtılmasıyla ilgili açıklamada bulunan milletvekili adayı Erhan Derici, önce Çivril, ardından Merkezefendi ilçesindeki afişlere kasıtlı zarar verildiğini, bu tür davranışların hiçbir partiye değer katmayacağını söyledi.

Memleket Partisi Çivril İlçe Başkanı Ali Yağcı’nın bilboard afişine zarar verildiğini bildirmesinin ardından, gece de Merkezefendi Mahallesi’ndeki afişlerin söküldüğünü ve yırtıldığını belirten Derici, “Bunlar durduk yerde olmuyor. Siyasi nezaketsizlik hakim. Savaşa girmiyor, seçime giriyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları sırasında siyasi parti adaylarıyla karşılaştıklarını ve birbirlerine başarı dilediklerini kaydeden Derici, afişlere zarar verenlere “Desteklediğin siyasi partinin adayı ile de bunu yaptığımıza eminim. Siyaset hoşgörü ve nezaketi barındırır” mesajını verdi.

Seçim çalışmalarını destek almadan sürdürdüklerini dile getiren Derici, “ Belediye rantı ve Hazine yardımı almadan gönüllülerimizin ve adaylarımızın çocuklarının rızkından, alın terinden aktardığı katkıyla yaptığımız bu çalışmalara zarar vermek desteklediğiniz partiye değer katmayacağı gibi, insani değerleri de kaybettirir. Memleket Partisi olarak medya ambargosunu en ağır hisseden partiyiz. Kendimizi ancak bu şekilde anlatabiliyoruz, lütfen buna zarar vermeyin” dedi.