İYİ Parti’den üye kaydı atağı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’den üye kaydı atağı

İYİ Parti’den üye kaydı atağı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Temmuz 2020 Perşembe - 13:11Güncelleme: 23 Temmuz 2020 Perşembe - 13:11
İYİ Parti’den üye kaydı atağı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı, üye kayıt kampanyası başlattı. İl başkanı Raziye Akışık, vatandaşlar partiye gelemiyorsa kendilerinin vatandaşın ayağına gideceğini belirterek, “Gelin biz olalım, İYİ olalım” sloganıyla üye kayıt kampanyası başlattıklarını duyurdu.

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, kongrede yaşanan değişimin ardından partiye üye kampanyası başlattıklarını, bartan üye sayısının itici bir güç olacağını ifade etti. Akışık, “Kongre konuşmamızda da söylemiştik. Partileşme süresinde ilk yola koyulanı da, en son üye olanı da kucaklayacağız. Ailemize her geçen gün yeni üyeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu yola ayrıştırıcı değil birleştirici güç olacağız” dedi.

Partiden istifa edenleri ile yeniden aynı safta, aynı yolda yürümek istediklerini kaydeden Akışık, “Bunun en güzel örneği ise, partimizin kurucu üyesi Nuri İyice’nin tekrar aramıza katılmasıdır. Yanımızda olanlarla, olmayanlarla, küskünlerle, barışkınlarla hep birlikte olacağız. İyilik bulaşıcıdır hareketiyle artık daha çok çalışacak, daha çok güçlenecek iyi bir ekip olacağız. Hep birlikte çıktığımız bu yolda yeni bir üye kampanyası başlattık. Artık üye olacak vatandaşlarımızı ayağımıza çağırmayacağız. Biz onların ayağına gideceğiz. Yeter ki bir alo desinler, onlara bir telefon kadar yakın olacağız. Partimizin numarası 0258 264 04 94’dür. Kibirsiz, egosuz, amamen halkın içinden, halktan biri olarak tüm samimiyetimle Denizli'yi davet ediyorum. Gelin biz olalım, İYİ olalım” ifadelerini kullandı.