İYİ Parti adayına “kanalizasyon yok” diye dert yandılar – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti adayına “kanalizasyon yok” diye...

İYİ Parti adayına “kanalizasyon yok” diye dert yandılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 17:34Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 17:34
İYİ Parti adayına “kanalizasyon yok” diye dert yandılar

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Tekke Mahallesi’nde vatandaşlar, yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’na “kanalizasyon altyapımız yok” diye dert yandı.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına Tekke Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleri, Berberoğlu’na kanalizasyon problemini ve PTT Şubesinin kapatılmasının yarattığı sıkıntıyı aktardı.

 

Tekke Mahallesi’nde kanalizasyon sorunu yaşanmasının kabul edilebilir olmadığını söyleyen Berberoğlu, “Birebir görüştüğümüz mahalle sakinlerimiz yıllarca çözülmeyen kanalizasyon sorunundan dolayı çok muzdarip olduklarını, çözüm beklediklerini, kapatılan PTT Şubesinin yeniden açılmasını istediklerini dile getirdi. Mahalle sakinlerimizden 30 gün daha sabır ve destek istedim” dedi.

PROBLEMİ ÇÖZME SÖZÜNÜ VERDİ

Göreve geldiklerinde problemi çözme sözünü veren Berberoğlu, “Onlar yapmadıysa mahalleye kanalizasyonu biz yaparız. Hiçbir mahalle sakinimizi mağdur etmeyiz. İlçe sakinlerimizin ve Tekke Mahalle sakinlerimizin destekleriyle seçimi kazandığımızda kanalizasyon ve PTT Şubesi sorununu en kısa sürede çözme sözü verdik. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. İlçede gidilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak” diye konuştu.

“YAŞLILARIMIZ VE EMEKLİLERİMİZ BİZİM HER ŞEYİMİZ”

Seçim çalışmaları kapsamında yaşlıların duasını aldıklarını, emeklilerden de büyük destek gördüklerini vurgulayan İYİ Partili Türkay Berberoğlu, 41 projesinden de bahsetti. Berberoğlu, şunları kaydetti:

“Yaşlılarımız ve emeklilerimiz için de çok güzel projeler hazırladık. İlk olarak ilçemizde emekliler platformu kurulacak. Yaşlılara ve emeklilere doğal gaz, elektrik, su ve gıda ve desteği sağlanacak. Evde bakım hizmetinin alanı genişletilecek. Yaşlılarımız, ihtiyaç sahiplerimiz ve emeklilerimiz için Pamukkale Belediye Marketten indirim kartı uygulamasına geçeceğiz.

Yaşlılarımıza ve emeklilerimize yönelik ücretsiz sanatsal etkinlikler düzenleyeceğiz. Yaşlılarımızın ve emeklilerimiz doğaya iç içe güzel vakit geçirmeleri için onlara ücretsiz hobi bahçeleri tahsis edeceğiz. Ücretsiz kültür gezileriyle emeklilerimize verdiğimiz değeri bir kez daha göstereceğiz. Bunların hepsini kısa sürede hayata geçireceğimin sözünü veriyorum."