CHP il yönetimi, AK Parti’yi ziyaret etti – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP il yönetimi, AK Parti’yi ziyaret...

CHP il yönetimi, AK Parti’yi ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mayıs 2024 Cuma - 14:54Güncelleme: 10 Mayıs 2024 Cuma - 15:42
CHP il yönetimi, AK Parti’yi ziyaret etti

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. Bu iki parti arasında yıllar sonra gerçekleşen ilk ziyaret oldu.

Siyasette gerginliğin yerini diyolağa bırakması yönünde Ankara’da başlayan yumuşama politikaları Denizli’ye de yansıdı. 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri’nin galibi AK Parti ile 31 Mart Yerel Seçimleri’nin galibi CHP arasında yıllar sonra bir ilk yaşandı.

HORZUM: AYRIŞTIRAN DEĞİL, HERKESİ KUCAKLAYAN SİYASET YAPIYORUZ

Haberin DevamıReklam




CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile görüşen Horzum, ziyaretle ilgili “Kadın Kolları Başkanımız ve il yöneticilerimizle birlikte AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör’ü ziyaret ettik. Geride bıraktığımız seçim sürecini değerlendirerek istişarelerde bulunduk. Şehrimizin gelişmesi için ayrıştıran değil herkesi kucaklayan anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bizleri ağırlayan AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör ve ekibine, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Sn. Osman Özpek’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

GÜNGÖR: ANLAŞAMAYABİLİRİZ AMA KONUŞABİLİRİZ

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel başkanı Özgür Özel’in görüşmesinin ardından ziyaret talebinin CHP İl Başkanlığından geldiğini ve talebi memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

İlin problemlerinin çözümünde beraber çalışma konusunda görüş birliğine vardıklarını kaydeden Güngör, “Ayrı siyasi partiler olarak çeşitli konularda anlaşamayabiliriz ama konuşabiliriz. Bu konuda bir ön yargımız yok. Milli meseleler konusunda dünyaya karşı birlikte olmayı önerdik. Yurt içinde ise ayrı siyasi partiler olarak meselelere bakışta farklılıklarımız olabilir” diye konuştu.