CHP Çal adayını belirledi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP Çal adayını belirledi

CHP Çal adayını belirledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Aralık 2023 Pazar - 14:27Güncelleme: 10 Aralık 2023 Pazar - 14:27
CHP Çal adayını belirledi

Denizli CHP’de, Serinhisar’dan sonra Çal’da da uzlaşı sağlandı. Belediye başkan aday adaylığı için iki başvurunun yapıldığı Çal’da, uzlaşma ile adaylardan biri çekildi.

Çal’da CHP’den belediye başkan aday adaylığı için Ali Güner Mete ve Ahmet Hakan başvuruda bulundu. Aday adayı sayısını bire indirmek üzere CHP Denizli İl başkanı Ali Osman Horzum, parti meclisi üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ile aday adayları Ali Güner Mete ve Ahmet Hakan bir araya geldi.

Bu görüşmede Mete, adaylıktan çekilmeyi kabul etti. Ahmet Hakan’ın da CHP’nin Çal Belediye Başkan Adayı olarak parti meclisine bildirilmesine karar verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama Horzum, “Yapılan görüşmede bireysel menfaatin değil, toplumsal menfaat göz önüne alınarak Çal Belediyesi’nin derman belediyecilikle tanıştırılması için seçime birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesi kararı alınmıştır. Bu süreçte, Aday adayımız sayın Ali Güner Mete, fedakarlık örneği göstererek Ahmet Hakan’ın aday gösterilmesini önermiştir. Yaptığı bu örnek davranış ve fedakarlıktan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ahmet Hakan’ın belediye başkan adayı olarak gösterilmesini genel merkezimize bildirerek, parti meclisimize sunacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması, demokrasinin yerleşmesi, birlik ve beraberlikle olacağı bilinciyle aldığımız bu kararların Çalımıza, Denizlimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.