Denizli Milletvekili Ün’ün kıyafet üzerinden paylaşımı tepki çekti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Denizli Milletvekili Ün’ün kıyafet üzerinden paylaşımı...

Denizli Milletvekili Ün’ün kıyafet üzerinden paylaşımı tepki çekti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ekim 2023 Perşembe - 09:22Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe - 09:23
Denizli Milletvekili Ün’ün kıyafet üzerinden paylaşımı tepki çekti

Gelecek Parti Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’ün, Hamas kamyonetinde taşınan kadının kıyafeti üzerinden sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kullandığı “Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü” ifadesine tepki yağdı.

Orta Doğu’da günlerdir devam eden İsrail - Filistin Savaşı’nda çok sayıda sivil yaşamını yitirdi. Bu savaşta, İsrail’in hastaneye yönelik saldırısı ve sivilleri katletmesi yoğun tepkiyle karşılandı. Hamas kamyonetinde taşınan bir kadının fotoğrafı da tepki çekti.

14 Mayıs Genel Seçimi’nde CHP listesinden Denizli Milletvekili Seçilen Gelecek Partili Sema Silkin Ün ise, İsrail - Filistin Savaşı’nda ölenlerle ilgili kıyafet üzerinden paylaşımda bulundu. Hamas kamyonetinde taşınan Shani Louk’un kıyafetine gönderme yapan Ün, X hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi yalnız bırakanlara

Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada”

ÇOK SAYIDA TEPKİ YORUMU

Ün’ün bu paylaşımının altına çok sayıda tepki yorumu yapılarak, kıyafet üzerinden yapılan paylaşım için “talihsiz ifadeler” değerlendirmesinde bulunuldu.