İYİ Parti’de uzlaşma sağlandı, Çobanoğlu il başkanlığı adaylığından çekildi – D20Haber
01.07.2025, Salı
22 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’de uzlaşma sağlandı, Çobanoğlu il...

İYİ Parti’de uzlaşma sağlandı, Çobanoğlu il başkanlığı adaylığından çekildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Haziran 2020 Salı - 22:56Güncelleme: 23 Haziran 2020 Salı - 23:00
İYİ Parti’de uzlaşma sağlandı, Çobanoğlu il başkanlığı adaylığından çekildi

İYİ Parti Denizli İl Kongresi öncesinde, milletvekili Yasin Öztürk ile il başkanı Hasan Akgün arasındaki buzlar eridi. Ardından da Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, il başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ile köprüleri attığını duyuran ifadeler kullanan ve karşısındaki en güçlü adayı destekleyeceğini söyleyen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan görüşmelerin ardından bu kararından vazgeçti.

GÖRÜŞMEDEN BİRLİK MESAJI ÇIKTI

Milletvekili Yasin Öztürk, il başkanı Hasan Akgün, Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’un bir araya geldiği toplantıda, 5 Temmuz’da yapılacak il kongresi için uzlaşma sağlandı.

Haberin DevamıReklam




Çobanoğlu, bunu “Değerli İYİ Partililer: Aldığımız her görevi, bir nefer şuuruyla yerine getirdik. Görevden hiçbir zaman kaçmadık, elimizi taşın altına koyduk. Her zaman kardeşlikten, birlik ve beraberlikten yana olduk. Gelinen noktada yola çıkış amacımız olan parti içi kurumlar arasındaki gerilim ve kaos ortamını siyaseten risk almak pahasına sona erdirip uzlaşma ortamını yaratmış bulunmaktayız. Kurumlar arası diyaloğun sağlanmış olması sebebiyle İYİ Parti İl Başkan Adaylığından çekildiğimi bildiririm” açıklamasıyla duyurdu.