Denizli CHP’de liste krizi, Doğan “adaylıktan çekilirim” dedi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Denizli CHP’de liste krizi, Doğan “adaylıktan...

Denizli CHP’de liste krizi, Doğan “adaylıktan çekilirim” dedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2024 Salı - 14:04Güncelleme: 20 Şubat 2024 Salı - 14:49
Denizli CHP’de liste krizi, Doğan “adaylıktan çekilirim” dedi

Denizli CHP’de aday listelerinin verilmesinin son gününde kriz çıktı. Kendisine meclis üyesi aday listesi dayatılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, buna itiraz etti ve “adaylıktan çekilirim” restini çekti.

CHP’de olağanüstü dakikalar yaşanıyor. Merkezefendi Belediye Meclisi aday listesini belirlemede büyük kriz çıktı. CHP il yönetimi, Doğan’a 20 kişilik belediye meclis adayı listesi verdi. Doğan ise buna itiraz etti.

Çalışacağı meclis üyesi adaylarının belirlenmesinde elinin kolunun bağlanmasına tepki gösteren Doğan’ın “Bu listeyi kabul etmiyorum. Değiştirmezseniz adaylıktan çekilirim” dediği öğrenildi.

Gelen bilgilere göre, Doğan’a yakın olan Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile meclis üyesi Cihan Saraçoğlu’nun isimlerinin il yönetimi tarafından silindi. Doğan da ekibine karşı takınılan bu tutuma çok sert tepki gösterdi.

Doğan ile CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun toplantı halinde oldukları gelen bilgiler arasında.