CHP’de Baklan Belediye Başkan Adayı belli oldu – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’de Baklan Belediye Başkan Adayı belli...

CHP’de Baklan Belediye Başkan Adayı belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Aralık 2023 Salı - 20:29Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı - 20:30
CHP’de Baklan Belediye Başkan Adayı belli oldu

Denizli’nin Baklan ilçesinde, CHP’nin belediye başkan adayı belli oldu. Genel merkezin raporu doğrultusunda, 4 aday adayı arasında Nail Şaşmaz’ın aday gösterilmesi kararı alındı.

Nüfus ve seçmen sayısı az olmasına rağmen en çok aday adaylığı başvurusu yapılan ilçelerden birisi olan Baklan’da, CHP’nin adayını belirlemek üzere il başkanı Ali Osman Horzum, parti meclisi üyesi ve örgütlenme koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Baklan İlçe Başkanı Belma Aycan, aday adayları Celal Tuyji, Ahmet Akbay, Halil Tire ve Nail Şaşmaz bir araya geldi.

Yapılan toplantıda, genel merkezin raporu doğrultusunda Nail Şaşmaz’ın adaylığı konusunda görüş birliğine varıldı.

İl Başkanı Ali Osman Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Baklan Belediyesi başkan adaylığı için yaptığımız toplantı sonucunda Nail Şaşmaz’ın aday gösterilmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı genel merkezimize ve parti meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizi kazanmak, halkımızı derman belediyecilikle buluşturmak üzere çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yürüteceğiz” dedi.