İşte Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’nin kesinleşen başkan adayları – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İşte Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’nin kesinleşen...

İşte Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’nin kesinleşen başkan adayları

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2024 Salı - 07:29Güncelleme: 5 Mart 2024 Salı - 07:29
İşte Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’nin kesinleşen başkan adayları

Denizli’de, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partiler ile adayları kesinleşti. Büyükşehirde 23, Merkezefendi’de 18, Pamukkale’de 21 siyasi parti seçime katılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesinde 1, Pamukkale Belediyesinde 2 bağımsız aday yarışacak.

D20HABER.COM Editörü haber notu:
Bu haber D20HABER.COM’un özel haberidir. Lütfen emeğe saygı gösterin, “kopyala yapıştır” yapmayın!

Denizli’de seçimin kalbinin atacağı Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde merak edilen belediye başkanı adaylarının isimlerini okurlarımız için derledik. İsim isim kesinleşen adayları D20HABER.COM farkıyla sizlere sunuyoruz.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinde, oy pusulasındaki sıralamaya göre seçime AK Parti, İYİ Parti, Memleket Partisi, DSP, YRP, DEM Parti, TKP, ABP, Zafer Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, BTP, Gelecek Partisi, YTP, CHP, EMEP, HÜDAPAR, Hak ve Özgürlükler Partisi, Adalet Birlik Partisi, DP, Millet Partisi, TİP, DEVA ve Vatan Partisi katılıyor. Büyükşehir için bir de bağımsız aday bulunuyor.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ

Merkezefendi’de belediye başkanlığı için AK Parti, İYİ Parti, BBP, Memleket Partisi, DSP, YRP, DEM Parti, ABP, Zafer Partisi, BTP, YTP, CHP, HÜDAPAR, DP, Millet Partisi, DEVA, SP ve Vatan Partisi yarışacak.

PAMUKKALE BELEDİYESİ

Pamukkale’de belediye başkanı adayı gösteren siyasi partiler şöyle: AK Parti, İYİ Parti, BBP, Memleket Partisi, DSP, YRP, DEM Parti, TKP, ABP, Zafer Partisi, BTP, YTP, CHP, HÜDAPAR, DP, Millet Partisi, Milli Yol Partisi, TİP, DEVA, SP ve Vatan Partisi. Pamukkale’de ayrıca 2 bağımsız aday bulunuyor.

İŞTE ADAYLIKLARI KESİNLEŞEN İSİMLER

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi belediye başkan adaylığı kesinleşen isimler şöyle: