Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinden istifalar – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinden istifalar

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinden istifalar

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 17 Mart 2023 Cuma - 20:05Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma - 20:05
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinden istifalar

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinden MHP’li 2, İYİ Parti ve AK Partili 1’er üye istifa etti. İstifalardan üçü milletvekili aday adaylığı için gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantılarının birinci oturumu Osman Zolan’ın başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerine geçmeden önce Zolan, istifa eden üyeleri veda konuşması için meclise davet etti.

MHP’den Ebru Leman Kalkan ve Yusuf Garip ile İYİ Parti’den Grup Başkanvekili Uğur Çizmecioğlu, milletvekili aday adaylığı için istifa etti. AK Partili Mehmet Gülbaş ise “gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim” dedi.

Zolan, birlik içinde çalışmalar sergilendiğini söyleyerek, istifa eden meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

MHP’li Üye Ebru Leman Kalkan ise, “Birlikte saygı çerçevesini bozmadan çok güzel bir 4 yıl geçirdik. Sizlerden çok şey öğrendik. Çalışmalara katkı koyduk. Aynı davada koşan, aynı davada koşmasak da bizimle gönül birliği içindeki tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Partili Mehmet Gülbaş da 9 yıldır görev yaptığını belirterek, “2014 yılından beri beraber çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kendimizce bir hesabımız var. Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum” dedi.

Uğur Çizmecioğlu da görev yaptığı sürede düşüncelerini ifade etmeye çalıştığını kaydederek, “Neredeyse çocuk denilecek yaşlardan itibaren siyasetin içindeyim. Bununla onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Sayın Osman Zolan o dönem birlikte bulunduğumuz partinin il başkanıydı, ben de gençlik kolları başkanı olarak görev yaptım. Kendisi birlikte siyaset yaptığım büyüğüm. Yine aynı dönemde birlikte siyaset yaptığım diğer arkadaşlarımla bu çatı altında olmaktan çok mutlu oldum. Bu meclisten milletvekili aday adayı olarak çıkıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kalkan, Çizmecioğlu ve Gülbaş, meclis üyeleriyle vedalaştı.