Denizli Barosu seçim güvenliği merkezi kurdu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Denizli Barosu seçim güvenliği merkezi kurdu

Denizli Barosu seçim güvenliği merkezi kurdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2024 Cumartesi - 16:43Güncelleme: 30 Mart 2024 Cumartesi - 16:43
Denizli Barosu seçim güvenliği merkezi kurdu

Denizli Barosu, yarın yapılacak yerel seçimlere yönelik 'Seçim Hukuku ve Güvenliği Merkezi' oluşturdu.

Yerel seçimler için nefesler tutulur, sandıktan çıkacak sonuçlar merakla beklenmeye başlanırken, seçimin güvenli ve demokratik ortamda yapılmasına yönelik de önlemler alındı.

Bu arada, Denizli Barosu da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 'Seçim Hukuku ve Güvenliği Merkezi' oluşturdu. Konuyla ilgili barodan şu açıklama yapıldı:

"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde, seçimin demokratik bir ortamda yapılabilmesi adına Denizli Barosu Başkanlığınca, 'Seçim Hukuku ve Güvenliği Merkezi' oluşturulmuştur.

Bu merkezde, Denizli Barosu Yönetim Kurulu üyelerimizin tamamı ile merkezimize müracaat eden meslektaşlarımız görevlendirilmiş olup, seçimle ilgili yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek ve vatandaşlarımızdan gelecek her türlü ihbar ve şikayetin değerlendirilerek gereğinin yapılması için 0505 923 77 76 numaralı telefon hattından iletişime geçilecektir.

Yerel seçimde tüm adaylara ve seçim güvenliğini sağlamak adına görevli tüm meslektaşlarımıza başarılar diler, seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, tüm seçmenlerimizi vatandaşlık bilinciyle sandıklara oy kullanmaya davet ediyoruz."