Demir: Bürokrasi nöbeti bitti, demokrasi nöbeti başlıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Demir: Bürokrasi nöbeti bitti, demokrasi nöbeti...

Demir: Bürokrasi nöbeti bitti, demokrasi nöbeti başlıyor

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2019 Cuma - 09:48Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma - 09:48
Demir: Bürokrasi nöbeti bitti, demokrasi nöbeti başlıyor

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun partisinde kurucu üye olarak görev alan Denizli Eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, bürokrasi nöbetinin sona erdiğini, bundan sonrasında demokrasi nöbetinin başlayacağını söyledi.

Kuruluş dilekçesini dün İçişleri Bakanlığına verilen Ahmet Davutoğlu’nun partisinde 154 kurucu arasında yer elan Denizli eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, D20haber.com’a açıklamada bulundu. Telefonla görüştüğümüz Demir, Denizli’yi ve Denizlilileri sevdiğini, her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

“Siyaset ile ilgili bir düşünceniz var mıydı?” sorumuza Demir, “Hayır böyle bir düşüncem yoktu. Davet bizzat beyefendiden geldi. Israrla kurucular arasında olmam talep edildi, ‘evet’ dedim. Bürokrasi nöbeti bitti, demokrasi nöbeti başlıyor. Allah’ım bana 2 defa Denizli’de ve Konya’da emniyet müdürlüğü nasip etti. 15 Temmuz’u Konya’daki görevim sırasında yaşadık. Görevimizi eksiksiz yerine getirip, devletin kararlılığını gösterdik. Bundan böyle yolumuza demokrasi kulvarında devam edeceğiz. Allah utandırmasın” dedi.