Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de iftar programına katıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de iftar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de iftar programına katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2023 Çarşamba - 21:43Güncelleme: 19 Nisan 2023 Çarşamba - 21:43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de iftar programına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli programında, EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, bugün Denizli halkının kendilerine yalnız olmadıklarını, bu yolda asla yalnız yürümeyeceklerini gösterdiğini belirterek, "Bugün Denizli, çok güçlü bir sedayla 'Türkiye Yüzyılı'nın inşasında ben de varım' dedi. Bugün Denizli, hep olduğu gibi yine destan yazdı, tarih yazdı, geleceğin aydınlık Türkiye'sine yeni bir pencere daha açtı. Rabbim hepinizden razı olsun diyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, desteği ve dayanışması için Denizlililere teşekkür ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rabbime bana sizler gibi vefalı yol arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Üstat Necip Fazıl'ın o güzel ifadesiyle inşallah pekleşe pekleşe büyümeye devam edeceğiz. Saflarımızı sıklaştıracağız. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Kimseyi dışlamayacağız. Ülkesi için hayal kuran, ülkesinin geleceği için dertlenen hiçbir insanımızı dışarıda bırakmayacağız. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Arabıyla, Muhaciriyle, Sünnisiyle, Alevisiyle 85 milyon bir ve beraber olacağız. Aramıza nifak tohumları saçmak isteyen fitne tüccarlarına asla prim vermeyeceğiz. Siyasi rekabeti siyasi husumete dönüştürmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Kardeş olacağız ve inşallah ebediyen de kardeş kalacağız. 'Denizli için hemen şimdi' diyerek hedeflerimize doğru, sağlam adımlarla yürüyeceğiz."

"SÖZÜMÜZÜN DAİMA ARKASINDA DURDUK"

Yaklaşık 30 yılı icra makamında olmak üzere 40 senedir Denizli'yle birlikte tüm Türkiye'nin hizmetinde olduğunu ifade eden Erdoğan, yola çıkarken "biz millete efendilik değil, hizmetkarlık yapmaya geliyoruz" dediklerini, üstlendikleri tüm görevlerde bu sözün daima arkasında durduklarını söyledi.

DENİZLİ (AA)