Erdoğan, AK Parti Denizli Heyeti ile görüştü – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Erdoğan, AK Parti Denizli Heyeti ile...

Erdoğan, AK Parti Denizli Heyeti ile görüştü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2023 Perşembe - 12:59Güncelleme: 21 Aralık 2023 Perşembe - 13:00
Erdoğan, AK Parti Denizli Heyeti ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde Denizli Heyeti ile görüştü. Heyette Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe belediye başkanları yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Erdoğan dün AK Parti Genel Merkezi’nde Denizli’den gelen heyeti kabul etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarından oluşan Denizli Heyeti’nin Erdoğan ile görüşmesinde Genel Başkanvekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş ,Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Zİya YIlmaz, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir de hazır bulundu.

“KİMİ ADAY GÖRMEK İSTİYORSUNUZ?” SORUSU

Görüşmede Erdoğan, teşkilat üyelerine kimi belediye başkanı adayı görmek istediklerini' sordu. Kapalı zarfla yazılan isimler aday belirleme tespit komisyonunda ele alınacak.