CHP’li Çankır, Pamukkale Belediye başkan aday adaylığını açıkladı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’li Çankır, Pamukkale Belediye başkan aday...

CHP’li Çankır, Pamukkale Belediye başkan aday adaylığını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 17:33Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 17:34
CHP’li Çankır, Pamukkale Belediye başkan aday adaylığını açıkladı

Denizli CHP’de aday adaylığı açıklamaları Gökhan Çankır ile devam etti. Çankır, Pamukkale Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Gökhan Çankır, Pamukkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında, AK Partili Belediye Başkanı Avni Örki’ye “hizmet dağılımı ve sosyal belediyecilik” üzerinden sert mesajlar gönderdi.

Siyasete zor ve meşakkatli bir yol olduğunu bilerek girdiğini belirten Çankır, şiarının bozguncularla mücadele etmek, ben değil biz anlayışıyla çalışmak, siyaseti rant aracı olmaktan çıkarmak ve mazlumların yanında yer almak olduğunu söyledi.

Pamukkale ilçesinde merkeze uzak mahallelerin yok sayıldığını kaydeden Çankır, “Pamukkale’ye sosyal belediyecilik anlayışını kazandıracağız. Tek poşet bile dağıtamayan, aç yatağa girenlerin, sosyo-ekonomik dengesizliklerin yaşandığı Pamukkale için ütopik projeler değil ihtiyaca göre projeler hazırladık. Amacımız tek yürük, tek nefes olup seçimi kazanmaktır” dedi.

CHP ile bağı olmayanlarla yol yürümeyeceklerini ifade eden Çankır, “Pamukkale’ye güneş doğacak, umut gelecek. Pamukkale’yi derman belediyecilik ile buluşturacağız. Tabelasında da Türkiye Cumhuriyeti yazacak” diye konuştu.