CHP’li aday Doğan ile AK Partili aday Başer aynı fotoğrafta – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’li aday Doğan ile AK Partili...

CHP’li aday Doğan ile AK Partili aday Başer aynı fotoğrafta

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2024 Salı - 13:19Güncelleme: 5 Mart 2024 Salı - 13:20
CHP’li aday Doğan ile AK Partili aday Başer aynı fotoğrafta

Merkezefendi Belediyesinde, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde güzel bir örnek yaşandı. AK Partili Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, CHP’li aday ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret etti. İki aday gülümseyerek, birlikte objektiflere poz verdi.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart seçimlerindeki CHP’li rakibi Şeniz Doğan’ı ziyaret edip, başarılar diledi. Başer, ardından Merkezefendi Belediyesi birimlerini
gezerek personelle tanıştı.

Merkezefendi Belediyesi Başkanlığı yarışının iki güçlü ismi Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in nezaket ziyaretinde bir araya geldi. Başer beraberindeki heyet ile birlikte Şeniz Doğan’ı
ziyaret edip, başarılar diledi.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette adaylar ilçenin genel durumunu konuştu, kendilerini yeni dönemde bekleyen çok iş olduğuna vurgu yaptı. Ziyaretin sonunda iki aday el sıkışarak, kameralara ve objektiflere poz verdi.

MERKEZEFENDİ PERSONELİYLE TANIŞTI

Ekrem Başer ve beraberindekiler, Doğan’ı ziyaretin ardından belediye birimlerini tek tek dolaşarak personelle tanıştı. Çalışmalar hakkında bilgi alan, kendini tanıtan ve kendi dönemlerinde yapacakları belediyecilik anlayışı hakkında kısa bilgiler veren Başer, belediye personeli tarafından da sıcak karşılandı.