CHP’den ‘yırtık çuval ve hasarlı oy pusulası’ açıklaması – D20Haber
14.05.2024, Salı
10 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’den ‘yırtık çuval ve hasarlı oy...

CHP’den ‘yırtık çuval ve hasarlı oy pusulası’ açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Haziran 2018 Pazar - 09:53Güncelleme: 24 Haziran 2018 Pazar - 14:07
CHP’den ‘yırtık çuval ve hasarlı oy pusulası’ açıklaması

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, 3 okuldan “yırtık çuval ve hasarlı oy pusulası” şikayetleri aldıklarını, bununla ilgili tutunak tuttuklarını bildirdi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, sabahın ilk saatlerinden itibaren 3 okuldan aynı şikayetleri aldıklarını belirtti. Şikayetlerin Sevindik Mahallesi Şehit Hasan Eser Ortaokulu, Selçuk Bey Mahallesi Lütfi Ege Anadolu Lisesi ve Karaman Mahallesi Nevzat Erten Ortaokulu’ndan geldiğini kaydeden Varlıker, şu açıklamayı yaptı:

Haberin DevamıReklam




“Bu okullarda yırtık çuvallar ve içinde de hasar görmüş oy pusulaları tespit ettik. Sandık görevlilerimiz ve ilçe seçim kurulu üyesi avukatlarımız gerekli işlemleri yaptı, tutanaklar tutuldu. İtirazlarımızı yapıyoruz. İlçe seçim kuruluna sorduğumda ise, okul müdürlerinin çuvalları yerde sürümesinden dolayı kaynaklandığını söylediler. Önemli konu ise, akşam yine bu aynı çuvallar ile oy pusulalarının taşınacak olması. Büyük yırtıklar söz konusu. O sebeple acilen çuvalların yenilenmesi için de girişimlerde bulunuyoruz. Konunun takipçisiyiz. Kusuru olanlar için de gerekli yerlere müracatlarımız yapılacaktır.”