CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, başvurusunu yaptı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, başvurusunu...

CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, başvurusunu yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2023 Salı - 14:26Güncelleme: 5 Aralık 2023 Salı - 14:27
CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, başvurusunu yaptı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olmak üzere başvurusunu yaptı. Doğan’ın, aday adaylığı başvurusu yapan tek isim olduğu belirtildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, aday adaylığı başvurusunu, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği günde yaptı. CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına giden Doğan, başvuru belgelerini ilçe başkanı Müjdat İlhan’a teslim etti.

İLHAN: BAŞKA ADAY YOK

İlhan, başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Merkezefendi Belediyemizin Başkanı Şeniz Doğan, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kazandığı bu anlamlı günde başvurusunu yapıyor. Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da derman belediyeciliği örneğini yaşatmaya devam edeceğinden kimsenin kuşkusu yok. Kendisine yeni dönemde de başarılar diliyoruz, çünkü seçimle ilgili bir şüphemiz yok” dedi.

İlhan, “başka başvuru var mı?” sorusuna esprili bir dille “Yok, başka başvuru kabul etmiyoruz” yanıtını verdi.

DOĞAN: BAŞVURU İÇİN BUGÜNÜ BEKLEDİM

Doğan da bugünün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün olduğunu anımsatarak, “Başvuru için bugünü bekledim. Çünkü bugün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün. Bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anıyorum. Karşınızda bir kadın belediye başkanı olarak duruyorsam bunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün payının, O’nun açtığı yolun çok kıymetli olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ekonomik kriz nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini kaydeden Doğan, “Merkezefendi ile ilgili hayallerimiz, yapmak istediklerimiz, düşündüklerimiz henüz bitmedi. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yaşanan ekonomik kriz hepimizi derinden etkiledi. Beş yıl öncesine gittiğimizde yaptığımız planlar, yapmak projeler, bütçeler yaşanan süreçle birlikte farklılıklar getirdi. Merkezefendi’de hemşehrilerimizin bizden istekleri, talepleri değişti. Sosyal belediyeciliğe biraz daha ağırlık vererek devam ettik. Ancak yaşananlara rağmen ilçemizin dört bir yanında parklar, üstyapı çalışmaları, yapısal projelerimiz, kültür ve sanatla ilgili projelerimizle Merkezefendi’yi bir mozaik gibi işledik” diye konuştu.

Doğan, yeni dönem için de farklı düşünceleri, farklı projeleri olduğunu, kısa zamanda projelerini paylaşacağını sözlerine ekledi.