CHP’de iki aday anlaştı, biri vazgeçti – D20Haber
21.05.2024, Salı
19 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’de iki aday anlaştı, biri vazgeçti

CHP’de iki aday anlaştı, biri vazgeçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2023 Cumartesi - 16:46Güncelleme: 9 Aralık 2023 Cumartesi - 16:47
CHP’de iki aday anlaştı, biri vazgeçti

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde CHP’de belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapan iki isim anlaştı. Birinin vazgeçmesiyle aday adayı sayısı bire indi.

Serinhisar’da CHP’li belediye başkanı Hüseyin Gemi aday olmadı. Aday adaylığı için ise Ercan Usta ile Osman Kılıç başvuru yaptı. Bu arada aday adayı sayısını bire indirmek için görüşmeler yapıldı. Son görüşmede CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu, Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz, aday adayları Ercan Usta ve Osman Kılıç bir araya geldi. Bu toplantıda, Osman Kılıç’ın aday adaylığı konusunda görüş birliğine varıldı.

Haberin DevamıReklam




Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aday Adaylarımız, adaylaştırma yetkisini örgütümüze bırakmışlardır. İlçe başkanlığımız, il başkanlığımız ve genel merkezimizin kararı ile belediye başkan adaylığına Sayın Osman Kılıç’ın gösterilmesinde fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı genel merkezimize ve parti meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz” dedi.

Horzum, Denizlilileri derman belediyeciliğiyle buluşturmak için yola çıktıklarını, bu süreci birlik ve beraberlik içinde yürüteceklerini sözlerine ekledi.