CHP’de başvuru süresi uzatıldı, adaylar için çoklu anket yapılıyor – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’de başvuru süresi uzatıldı, adaylar için...

CHP’de başvuru süresi uzatıldı, adaylar için çoklu anket yapılıyor

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 28 Kasım 2023 Salı - 09:50Güncelleme: 28 Kasım 2023 Salı - 16:04
CHP’de başvuru süresi uzatıldı, adaylar için çoklu anket yapılıyor

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayını belirlemek için çoklu anket yaptırdıklarını, şu ana kadar da iki başvuru yapıldığını belirtti. Horzum, aday adaylığı başvuru süresinin de 5 Aralık’a kadar uzatıldığını bildirdi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, D20HABER.COM’a aday adaylığı başvuru süreci, anket çalışması ve aday adaylarının nasıl belirleneceğine ilişkin açıklamada bulundu.

Daha önce 28 Kasım’da sona ereceği açıklanan aday adaylığı başvuru süresinin uzatıldığını kaydeden Horzum, genel merkez tarafından başvuru süresinin 5 Aralık’a kadar uzatıldığını ifade etti.

BÜŞÜKŞEHİRE 2 BAŞVURU OLDU

Horzum, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için şu ana kadar Özgür Savaş Bayer ve Mehmet Uğur Tatar’ın başvuruda bulunduğunu söyledi.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇOK ADAYLI ANKET

"Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlemeyle ilgili nasıl bir çalışma var?" sorusuna Horzum, “Denizli Büyükşehir Belediyesini kazanmak istiyoruz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Çok adaylı anket yaptırıyoruz. Bu anket çalışması adayımızı belirlemede önemli bir veri olacak” yanıtını verdi.

İLÇELERDE MEMNUNİYET ANKETİ

Mevcut belediye başkanları için de "memnuniyet anketi" yaptırıldığını belirten Horzum, "Görevde olan belediye başkanlarımızın dışında başvuru olduğunda da büyükşehirde olduğu gibi çoklu anket çalışması yapılacak" ifadelerini kullandı.

ÖDEL, ANKARA’DA NABIZ YOKLUYOR

Öte yandan iş insanı Halis Ödel de Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için Ankara’da temaslarda bulunduğunu açıkladı. Ödel, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP-İYİ Parti ittifak aday adayı olabilmek için il başkanlığımızı da bilgilendirerek Ankara'dayım" açıklamasını yaptı.

PAMUKKALE’DE 2 BAŞVURU YAPILDI

CHP’de Pamukkale Belediye Başkanlığı için de şu ana kadar Ali Kurt ve Gökhan Çankır başvuruda bulundu.