Yerel seçimde Denizli Büyükşehir Belesiye Başkanlığı için ittifak yapacak olan CHP ve İYİ Parti’nin il başkanları, 24 Aralık Pazartesi günü ortak basın toplantısı düzenleyecek.
AK Parti-MHP ittifakına karşılık oluşturulan CHP-İYİ Parti ittifakı, Denizli Büyükşehir’de ortak adayla yerel seçime katılacak. CHP tabanında, ittifak açıklamasının yapıldığı ilk güne göre tansiyon düşerken, iki partinin il başkanları da basınla buluşmaya hazırlanıyor.
İYİ Parti’nin Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alime Güngör, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ile İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün’ün ortak basın toplantısını 24 Aralık Pazartesi günü Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenleyeceğini bildirdi.
Basın toplantısının CHP ve İYİ Parti’de tabanlarında merak edilen soruların yanıt bulması bekleniyor.