CHP’li Coşkun: Pamukkale Belediyesi kötü yönetiliyor – D20Haber
23.05.2024, Perşembe
19 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’li Coşkun: Pamukkale Belediyesi kötü yönetiliyor

CHP’li Coşkun: Pamukkale Belediyesi kötü yönetiliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2023 Cuma - 12:47Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma - 12:47
CHP’li Coşkun: Pamukkale Belediyesi kötü yönetiliyor

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, turizmden tarıma geniş bir potansiyele sahip Pamukkale’de belediyenin AK Partili başkan tarafından iyi yönetilmediğini, bazı mahallelerde insanların toz nedeniyle balkonlarında çay içmekten bile mahrum bırakıldığını belirtti.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, belediye yönetimi ve yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Pamukkale’de seçimi kazanacağız” diyerek sözlerine başlayan Coşkun, “Çünkü Pamukkale Belediyesi kötü yönetiliyor. İlk belediye başkanı dönemindeki kötü yönetim devamında göreve gelen başkan döneminde de devam ediyor. İyi yönetilse AK Parti’de aday adayı isimleri havada uçuşmaz, kimse aday olacağım demez” ifadelerini kullandı.

“UZAK MAHALLELER HİZMET ALAMIYOR”

Pamukkale’de turizm, tarım, hayvancılık ve üniversitenin bulunduğunu, ancak sorunların giderek arttığını kaydeden Coşkun, merkeze uzak mahallelerin yeterli hizmet alamadığını, Uzunpınar’da ayrı, Akköy’de ayrı sorunlar yaşandığını, halı saha yapılan Güzelpınar’da hala elektrik bağlanmayan evler olduğunu, hiçbir konuda ciddi çalışma yapılmadığını, iyi bir planlamayla her şeyin yapılabileceğini ifade etti.

“İNSANLAR BALKONLARINDA ÇAY İÇEMİYOR”

Altyapı çalışması yapılan mahallelerdeki üstyapı problemine de dikkati çeken Coşkun, “Asmalıevler, Kayıhan, Cumhuriyet mahallelerinde yaşanan dram gözler önünde. Yaşanan rezalet nedeniyle insanlar balkonunda oturup çay içemiyor, kapısını penceresini açamıyor. Böyle iki yıl geçti. Pamukkale Belediyesi engelleri kaldıramadığı gibi sürekli engeller ekliyor. Su kesintileri yaşanıyor, toz ve çamurla mücadele ediyor” dedi.

Haberin DevamıReklam




“PAMUKKALE’DE ANLAYIŞIN DEĞİŞMESİNE İHTİYAÇ VAR”

İlçede insana dair projeler üretilmediğini söyleyen Coşkun, “Caddenin bir tarafında çöp torbası dağıtılırken, diğer tarafında dağıtılmıyor. Ama tonlarca ağırlıkta horoz heykeli yapılıyor. Kültür Merkezi projesi başlatılıyor, tamamlanamıyor. Tadilat yapacak, ancak masrafı daha da yüksek. Binalara para harcanıyor, insana harcanmıyor. Pamukkale’de anlayışın değişmesine ihtiyaç var. Mahalle mahalle gidiyoruz, sorunların tespitini yapıyor, röntgenini çekiyoruz. Vatandaş bize ‘iyi aday gösterirseniz kazanırsınız’ diyor. Pamukkale’de sosyal demokrat belediye başkanının yönetime geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

“ADAY BELİRLEME ÖN SEÇİM YA DA TEMAYÜL İLE OLACAK”

Ön seçim ya da temayül ile aday belirlemesi talebinden vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Coşkun, “Genel merkez aksi yönde bir karar alıp, aday belirlerse tavrınız ne olacak?” sorusuna, “Önümüzde bir yerel seçim var. Seçime kadar gideriz, sonrasına bakarız. Örgütün seçime sinerjiyle gitmesinde listenin partiliye sorularak yapılması önemli” yanıtını verdi.

Coşkun, ittifak konusunda da ambleme ihtiyaç olmadığını, ancak tabanda ittifakın olacağına inandığını sözlerine ekledi.