Arpacı: Sosyal yardımlar muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmalı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Arpacı: Sosyal yardımlar muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç...

Arpacı: Sosyal yardımlar muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmalı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2023 Salı - 12:10Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı - 12:11
Arpacı: Sosyal yardımlar muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmalı

Denizli Muhtarlar Derneğini ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, sosyal yardımların muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını önemli olduğunu söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı çalışmalarına devam ediyor. Denizli Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Arpacı, huhtarların mahalledeki birlik, bütünlük ve dayanışma kültürünün temsilcisi olduğunu dile getirdi.

Yapılan ilk seçimin muhtarlık seçimi olduğunu kaydeden Arpacı, Doğrudan güvene dayanan ve bu nedenle de yerelde demokrasinin temeli olan muhtarlarımız yıllardır sorunlarının çözülmesini bekliyor. Tebligat Kanunu, muhtarlık hizmet binalarının giderleri ve muhtarlıkların ödeneğinin olmaması gibi sorunlar yaşıyorlar” dedi.

Sosyal yardımların da muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını önemli olduğunu ifade eden Arpacı, “Mahallede kimin, neye ihtiyacı olduğunu en iyi bilen kişi muhtardır. Bu nedenle yardımların doğru adreslere, doğru bir şekilde yani bir elin verdiğini diğer el bilmemeli anlayışı ile yapacak kişiler de muhtarlarımızdır. Bu nedenle sosyal yardımların, tek bir elden ve muhtarlar aracılığı ile dağıtılması gerekmektedir” diye konuştu.