Arpacı, teşekkür etti, Kılıçdaroğlu’na destek ve oy istedi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Arpacı, teşekkür etti, Kılıçdaroğlu’na destek ve...

Arpacı, teşekkür etti, Kılıçdaroğlu’na destek ve oy istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2023 Pazar - 11:08Güncelleme: 21 Mayıs 2023 Pazar - 11:08
Arpacı, teşekkür etti, Kılıçdaroğlu’na destek ve oy istedi

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs’taki seçimde desteklerinden dolayı Denizlili seçmenlere teşekkür ederek, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için seçmenleri oy kullanmaya ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye davet etti.

CHP Denizli Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yazılı açıklamasında, vatanını seven herkesi 28 Mayıs'ta sandığa oyunu kullanmaya davet ettiklerini, 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmesi için Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na güçlü bir destek beklediklerini ifade etti.

DENİZLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili seçimlerinde CHP oylarının arttığını kaydeden Arpacı, 2018 yılında yüzde 28,18 olan oy oranının bu seçimde yüzde 32,1'e yükseldiğine dikkati çekti. Arpacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 48,36 oranı ile en yüksek oyu almıştır. Denizli'li hemsehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç bize, Denizlimizin değişimden yana olduğunu göstermiştir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne gösterilen bu teveccüh TBMM'de asla karşılıksız kalmayacaktır. İşçisinden işverenine, esnafından çiftçisine, Denizlimizin sesi mecliste daha gür çıkacaktır.”

“EKONOMİYİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Bozulan ekonomik dengeleri en kısa sürede düzelteceklerini belirten Arpacı, “21 yıllık AKP iktidarları sonucunda, ülkemizde ekonomik kriz ekonomik buhrana dönüşmüş, kurumların içi boşaltılmış, iktidar ve çevresindekiler zenginleşirken halkımızın yoksulluğu derinleşmiştir. Adı bile konulamayan sözde bir ekonomi modeli ile üreten herkes zarar eder hale gelmiştir. Bu tahribatı biz ortadan kaldıracağız. En kısa sürede kurumları bağımsızlaştıracak, vergide adaleti sağlayacak, mülakata göre değil liyakata göre yaptığımız görevlendirmelerle devlet kurumlarını ayağa kaldıracağız. Üreten, ülkemize katma değer sağlayan her kesimi, ihtiyaçları doğrultusunda destekleyeceğiz. İthalat ekonomisine son vererek, ülkemiz kaynaklarını daha verimli kullanabileceğimiz sektörel teşvik politikalarını hayata geçirecek, ihracatı arttıracağız. Milletimizin zenginleştiği bir ekonomik düzeni, en kısa sürede hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.