Karaca’dan seçmenlere 2. tur çağrısı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Karaca’dan seçmenlere 2. tur çağrısı

Karaca’dan seçmenlere 2. tur çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2023 Perşembe - 11:39Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe - 11:39
Karaca’dan seçmenlere 2. tur çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçmenlere Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak, “Vazgeçmek yok, 28 Mayıs’ta kazanacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, yazılı açıklamasında, 14 Mayıs’ta yapılan seçimde vatandaşın oyuna sahip çıkmak için büyük özveriyle çalıştıklarını kaydederek, “Baharı getirmek için mücadeleden vazgeçmek yok. Nasıl Honaz’da başardıysak, nasıl İstanbul’da başardıysak ikinci turda mutlaka yine başaracağız. Vazgeçmeyeceğiz, kazanacağız. Haydi tekrar başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İkinci turda yoğun katılımla Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacaklarını ve göçmen politikası başta olmak üzere bu ülkenin temel sorunlarını çözeceklerini, yol haritalarının hazır olduğunu belirten Karaca, şöyle devam etti:

“Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. ‘Sınır namustur’, böyle söyledik. Her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başı bozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek mülteci akını karşısında, ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız. Toplumun her kesiminden karşılık bulan bu çıkış ülkemiz için sorunların çözümünün anahtarıdır.”

“Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara, evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız” diyen Karaca, sözlerini şöyle tamamladı:

“Daha düne kadar BOP’un Eş Başkanı olan, şimdilerde ise kapısında el pençe divan durduğu Rusya’nın güdümüne giren çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız.

On binlerce vatandaş depremde canından olurken, korkusundan deprem sabahı askere ‘dur’ emrini veren, insanlar enkaz altında beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

Amerika ve FETÖ’yle işbirliği yapıp milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz’da, Ergenekon’da vatansever subaylarımızı hapse tıkanlara, ordunun en mahrem yeri olan kozmik odayı namertlere açıp, onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler, türlü yalanlarla, yanlış algılarla sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar. Ve siz gençler, ayağa kalkın ayağa, ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız.”