Karaca’dan sanayi sitesi esnafı ve ev ziyaretleri – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Karaca’dan sanayi sitesi esnafı ve ev...

Karaca’dan sanayi sitesi esnafı ve ev ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Nisan 2023 Cuma - 11:53Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma - 12:20
Karaca’dan sanayi sitesi esnafı ve ev ziyaretleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçim çalışmaları kapsamında sanayi sitesi ve ev ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve aileler ile sohbet eden Karaca, “Aileler, çocukları için kaygılı” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için geriye sayım devam ederken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sabah erken saatlerde başladığı seçim çalışmalarını akşam da ev ziyaretleriyle sürdürüyor.

“ESNAF BABALAR ÇOCUKLARI İÇİN KAYGILI”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Milletvekili Adayı Sedat Demirci ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İkinci Sanayi Sitesi’ne giden Karaca, burada farklı mesleklerde faaliyet gösteren esnaf kesimini dinledi.

Karaca, esnaf babaların çocukları için kaygılı olduğunu, çok sayıda esafın desteklerden yoksun bırakılmaktan ve bunun sonucunda işlerini daha ileniye taşıyamamaktan yakındığını ifade ettiğini söyledi.

“ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK”

Değişimin şart olduğunu vurgulayan Karaca “İkinci Sanayi Sitesi’nin esnafı kararını Bay Kemal için vermiş. Sana Söz esnaf kardeşim, Esnaf Bakanlığı kurulacak, sorunlarınız 100 gün içinde çözüme kavuşacak. Millet İttifakı iktidarımızda sanayi sektörünü üretime ve verimliliğe dayalı ekonominin önemli bir unsuru haline getirecek, imalat sanayinin milli gelir içerisindeki payını artıracağız. Türkiye’nin küresel değer zincirinin yüksek katma değerli kısmından daha fazla pay almasını sağlayacağız” dedi.

“TÜRKİYE DEĞİŞİME HAZIR”

“100 liranın değeri 10 lira gibi oldu” diyerek yaşadıkları sorunları anlatan esnafın temennilerini dinleyen Karaca, “Birileri sarayda zevküsefa içinde yaşıyorsa vatandaş demeli ki: Ben vatandaşım, vergi veriyorum, benim vergimle oradasınız, benim hakkımı vereceksiniz. Bunun yolu 21 yıldır ülkeyi yönetemeyenlere sandıkta ‘siz yoruldunuz çekilin kenara, artık değişim zamanı’ demektir. Türkiye değişime hazır. Sizlerle birlikte değiştireceğiz. Hiç merak etmeyin” diye konuştu.



EV ZİYARETLERİNDE BULUNUYOR

Akşamları ev ziyaretlerini de aralıksız sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, AKP’nin yoksullaştırdığı hanelerde artık geçim sıkıntısının hayatta kalma, ayakta durma stratejisine döndüğünü gözlemlediklerini, Millet İttifakı’na duyulan güvenin ise her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.