Karaca: Sarayda sefa sürenleri unutmayın! – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Karaca: Sarayda sefa sürenleri unutmayın!

Karaca: Sarayda sefa sürenleri unutmayın!

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2023 Salı - 11:46Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba - 12:15
Karaca: Sarayda sefa sürenleri unutmayın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Fransa dönüşü gittiği Güney ilçesinde seçim çalışması yaptı. Vatandaşlarla buluşan Karaca, “Sandığa giderken memleketi bu hale düşürenleri, saraylarda sefa sürenleri, yoksulluk ve yolsuzluk düzeninden beslenenleri unutma sevgili hemşehrim” diye seslendi.

CHP’nin yurtdışındaki seçim bölgelerinde farklı ülkelerde görevlendirdiği 10 isimden biri olarak Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Fransa’da seçim çalışmasıyla geçiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 3 günlük yoğun yurtdışı programının tamamladı. Gece yarısı aktarmalı uçuşla döndüğü Denizli’den “Nerede kalmıştık Denizli?” paylaşımını yaptı.

“BAHAR GELECEK”

Strasbourg Başkonsolosluğunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerine katılan Karaca, duygularını “Bu özel günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Atamıza minnettarız. Yaşasın 23 Nisan” sözleriyle aktardı. Karaca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te yaptığı konuşmada kullandığı “Türkiye’ye bahar geldiği gibi tüm dünyaya bahar gelecek” sözünü de paylaştı.

“AYRIŞTIRMADAN, ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİ KUCAKLAYAN CHP”

CHP Strasburg Birliği organizasyonuyla Alevi Kültür Merkezi'nde yurt dışında yaşayan seçmenlerle bir araya gelen Karaca, “Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklayan CHP” mesajını verdi. Karaca, Kılıçdaroğlu’nun “Aleviler” notuyla yaptığı ve dünyada en çok izlenen Twitter videosu olan paylaşıma da dikkati çekti.

“DEĞİŞİM SEFERİNE KATILACAK MISINIZ?”

Yeni bir değişimin başlayacağını kaydeden Karaca, "Görüyor musunuz, duyuyor musunuz? Türkiye'de başlamak üzere olan yeni hayatın sesleri bunlar. Dünyanın hemen kıyısında duyuyoruz. Ya sıkışıp kaldığımız bu eşiği aşarak dünyada hak ettiğimiz yere kavuşacağız, mutlu ve güçlü bir ülkenin onurlu birer yurttaşı olacağız ya da özlemle baktığımız o bizim dışımızdaki dünyayı sadece izlemekle yetineceğiz. Bu değişim seferimize katılacak mısınız?" dedi.

“DENİZLİ HAK ETTİĞİNİ MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA ALACAK”

CHP Güney İlçe Binası’nda partililerle bir araya gelen ve esnafa yönelik kampanyalarını anlattan Karaca, “Seçime sayılı günler kala gencinden yaşlısına kadından erkeğe tüm seçmenlerimize Millet İttifakımızın iktidarında yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sandığa giderken memleketi bu hale düşürenleri, saraylarda sefa sürenleri, yoksulluk ve yolsuzluk düzeninden beslenenleri unutma sevgili hemşehrim” diye konuştu.

Karaca, Denizli’nin hak ettiğini almasının 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında, Millet İttifakı iktidarında mümkün olacağının sözünü verdi.

“ESNAFIN STOPAJ VERGİSİ SIFIRLANACAK”

Karaca esnaf buluşmalarında da “Güney'de ekonomik krizin etkileri esnaflarımızı derinden sarmış. Ekonominin belkemiği olan esnafımız borç batağına sürüklenmiş durumda... Millet İttifakımızın iktidarında, esnaf hak ettiğini alacak. Sana Söz: Bir kararname ile esnafın kira stopaj vergisi sıfırlanacak” ifadelerini kullandı.