CHP Milletvekili Adayı Arpacı: Emekçilerimiz hak ettiğini alacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP Milletvekili Adayı Arpacı: Emekçilerimiz hak...

CHP Milletvekili Adayı Arpacı: Emekçilerimiz hak ettiğini alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 Perşembe - 11:11Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe - 11:11
CHP Milletvekili Adayı Arpacı: Emekçilerimiz hak ettiğini alacak

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmalarında işçi, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Honaz’a giden Arpacı, burada “Bizim iktidarımızda, üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” mesajını verdi.

CHP Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçim çalışmaları kapsamında Honaz’da vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Arpacı, çözüme ilişkin yapılacak çalışmaları paylaştı.

  

14 Mayıs seçiminde değişim yaşanacağını, değişimle halkın iktidarının egemen olacağını, ülkeye yeni bir baharın geleceğini söyleyen Arpacı, Millet İttifakı olarak hayata geçirecekleri projeleri anlattı, üretim ve istihdam noktasında yeni bir dönemin kapılarını açılacağını ifade etti.

PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Honaz’ın Emirazizli ve Kaklık mahallelerine giden ve buralarda kurulan semt pazarında vatandaşla sohbet eden, üreticinin ve pazar esnafının isteklerini dinleyen Arpacı, “Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Çiftçi ürettiğini satamıyor, satsa da para kazanamıyor. Üretim yapan çiftçinin, esnafın derdine derman olacağız. Halkın iktidarında, üretim seferberliği başlayacak. Tüm Türkiye üretecek. Planlamayla, Türkiye'yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz ve sonunda zenginleşen halkımız olacak” dedi.

“EMEKÇİLERİMİZE SÖZ”

Honaz’da fabrikaları ziyaret eden, tekstil fabrikalarında kadın çalışanlarla bir araya gelen Arpacı, “Tekstil sektörünün önemli bir aktörü olan Denizlimizde binlerce emekçi, işçi kardeşimiz ter döküyor, üretiyor. Kadın çalışanlarımız emekleriyle sektörün büyümesine önemli bir katkı sunuyor. İşçimiz, emekçilerimiz ülke ekonomimizin temel taşı, üretimin başaktörüdür. Her medeniyet işçilerin omuzlarında yükselmiştir. Bu iktidar döneminde maalesef emekçimiz, çalışanımız hak ettiğini alamamıştır. Emekçimize, işçimize, kadın çalışanlarımıza söz! Artık hak ettiğiniz gibi sizlerin de yüzü yeni dönemle gülecek” diye konuştu.

,

Türkiye’nin Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken sağlanacak değişimle yeni bir ivme ve güç kazanılacağını kaydeden Arpacı, “Millet İttifakı olarak ekonomimizi ayağa kaldıracak, üretim ekonomisine geçirecek uygulama ve yöntemlerle, nitelikli iş gücü ve gençlerimizle, ülkemiz çok daha iyi seviyelere getireceğiz. İşçimizin kaderi değişecek. Ülkemize yeni bir bahar gelecek. Bizim iktidarımızda üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” ifadelerini kullandı.