Arpacı: Halkın iktidarıyla sıkıntılar son bulacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Arpacı: Halkın iktidarıyla sıkıntılar son bulacak

Arpacı: Halkın iktidarıyla sıkıntılar son bulacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2023 Cumartesi - 14:59Güncelleme: 22 Nisan 2023 Cumartesi - 15:00
Arpacı: Halkın iktidarıyla sıkıntılar son bulacak

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmalarında mevcut sisteme, yolsuzluk ve yoksulluğa yönelik eleştiriler getiren vatandaşlara, “Sana Söz: Halkın iktidarıyla tüm sıkıntılar son bulacak” yanıtını verdi.

CHP Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gittiği yerlerde vatandaşların mevcut yönetim sistemine yönelik eleştirilerini, yaşanılan ekonomik sıkıntılar, yolsuzluk ve yoksulluk ile ilgili tepkilerini dinleyen Arpacı, Millet İttifakı olarak iktidara geldiklerinde yapılacak çalışmaları tüm ayrıntılarıyla anlatıyor.

 

“ÜLKEYE YENİ BİR BAHAR GELECEK”

Mevcut sistemin denetlenilebilir olmadığını ve kural tanımaz bir yönetim şekline dönüştüğünü söyleyen Arpacı, Millet İttifakı’nın Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçiş süreci hazır olduğunu, sıkıntıları giderecek güçlü bir ekonomik yapı getireceklerini, 14 Mayıs’ta ülkeye yeni bir bahar geleceğini ifade etti.

“HALKIN İKTİDARI GELİYOR”

Ülke yönetimindeki probleme dikkati çeken Arpacı, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, yönetimde kişiselliğe ve keyfiliğe yol açmıştır. Cumhurbaşkanına verilen geniş yetkilerle hem yasama hem yargı hem yürütmede çok ciddi tahribatlar yaşanmış, bir kişinin güdümünde ülkemiz yönetimsel bir krizin içine girmiştir” dedi.

Yanlış ekonomik sistem dayatması ve uygulamalarla ekonomik krizin derinleştiğini vurgulayan Arpacı, “Ülkemiz, halkımız yoksulluğun pençesine itilmiştir. Yolsuzluk, adaletsizlik, liyakatsiz atamalarla da kamu barışı adeta katledilmiştir. Yargıda bağımsızlıktan ise söz etmek mümkün değildir. Birleşe birleşe büyüyerek ilerlediğimiz 14 Mayıs’ta iş başına gelecek Millet İttifakı, tüm sıkıntı ve sorunları birer birer çözecek, ülkemiz, milletimiz nefes alır bir duruma gelecektir. Ekonomik sıkıntıyı aşacak, güçlü bir ekonomik yapı getirecek modeller hazır. Bunların her biride tüm detaylarıyla halkımızla paylaşılmıştır. Toplumu güçlendireceğiz, devleti toparlayacağız, açık yaraları kapatacağız, insanların yaşam sevincini geri vereceğiz. Sana Söz: yeni baharlar gelecek, milletimizin yüzü gülecek” diye konuştu.