Horzum: Masal dinliyoruz, milletin aklıyla alay ediyorlar – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Horzum: Masal dinliyoruz, milletin aklıyla alay...

Horzum: Masal dinliyoruz, milletin aklıyla alay ediyorlar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2024 Salı - 14:48Güncelleme: 4 Haziran 2024 Salı - 14:48
Horzum: Masal dinliyoruz, milletin aklıyla alay ediyorlar

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, AK Parti iktidarından masallar dinlemeye devam edildiğini, 22 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin enflasyon açıklamalarıyla milletin aklıyla dalga geçtiğini belirtti.

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) tarafından açıklanan yüzde 75,45’lik enflasyon rakamının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “En kötüsü geride kaldı” şeklindeki açıklamasını eleştirdi.

“AKP’den masallar dinlemeye devam ediyoruz. 22 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP yine yeni yeniden milletimizin aklıyla dalga geçmeye çalışıyor” diyen Horzum, şunları kaydetti:

“ŞİMŞEK DE ŞAKŞAKÇI GRUBA KATILDI”

“22 yıllık süreçte toplumu ikiye ayırdılar. Onlardan yana olarak zenginlik içinde yaşayanlar, 10 bin TL maaş ile yaşamaya çalışan emekliler ve niceleri. AKP’nin yarattığı şey budur. Tek adam zihniyetinin bizi getirdiği nokta budur. Tepede bir kral var, yanında ne yapsa şakşak, ne yapsa daha iyisi olamazdı diyenler. Bunlardan sonuncusu ise ekonomiyi emanet ettiklerini söyledikleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek. Çıktı kameraların karşısına ‘tasarrufa gidiyoruz’ dedi. Saydığı tedbirler arasında sarayın tasarrufu yoktu. Çünkü bunlar itibarlarından tasarruf etmezler. Yani Mehmet Şimşek de şakşakçı gruba bu şekilde dahil oluyor.

Haberin DevamıReklam




Son olarak enflasyon rakamları açıklanınca arkadaşın sesini duyduk. Eğip büktükleri TÜİK rakamları ile bile enflasyon yüzde 75,45 oldu. ENAG ise yüzde 120,66 diyor. Sokakta, çarşıda yaşanan ise katbekat üstü. Vatandaş evine yiyecek alamıyor. Çıkmış Bakan Bey ‘En kötüsü geride kaldı’ diyor. Biz bu lafları Damat Bey’den çok duyduk. Nisan daha iyi olacak, Mayıs çok güzel falan. Milletimiz bunlara inanmıyor. Siz bu ülkeyi doğru yönetemiyorsunuz. Bir sonraki ay düzeleceğiz, bir sonraki yıl düzeleceğiz diye diye 22 yıl geçirdiler. En kötüsü geride falan kalmadı. En kötüsü AKP gittiğinde geride kalacak.

Milletimiz sizden umudu kesti. Bunu 31 Mart seçimlerinde gösterdi. Şimdi milletimiz size son tokadı vurmak için genel seçimleri bekliyor. CHP iktidarı milletimizi sizin zulmünüzden kurtaracak.”