Çavuşoğlu: Yeni bir başlangıç yaparak, derman belediyeciliğini getireceğiz – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Çavuşoğlu: Yeni bir başlangıç yaparak, derman...

Çavuşoğlu: Yeni bir başlangıç yaparak, derman belediyeciliğini getireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ocak 2024 Cumartesi - 13:21Güncelleme: 27 Ocak 2024 Cumartesi - 13:21
Çavuşoğlu: Yeni bir başlangıç yaparak, derman belediyeciliğini getireceğiz

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, aday gösterildikten sonra yaptığı ilk açıklamada, yeni bir başlangıç yaparak, Denizli’yi derman belediyeciliğiyle buluşturacaklarını belirtti.

CHP Parti Meclisi tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önderliğinde Parti Meclisimizin takdiri ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adayım. Öncelikle Genel Başkanım Sayın Özgür Özel’e, Parti Meclisimize ve çok değerli örgütümüze teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Göreve hazır ve Denizli için yeni bir başlangıç yapma zamanı olduğunu belirten Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

“Şimdi Denizlimiz için yeni bir başlangıç yapma zamanıdır. Denizli’de değişimi başlatma, tüm Denizli’yi derman belediyecilikle buluşturma zamanıdır. Denizlimizi ülkemiz ekonomisinde, turizmde ve refah düzeyinde hak ettiği yere getirmek, yaşanabilecek bir şehir yapmak, sosyal belediyecilikle tanıştırmak için göreve hazırım. Bu yolu tüm Denizlili hemşehrilerimle beraber dayanışma ve sevgi ile yürüyerek 1 Nisan sabahı Denizli’ye derman belediyeciliği getireceğiz.”