CHP Çal Belediye Başkan Adayı Hakan: Çal’da güzel şeyler olacak – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP Çal Belediye Başkan Adayı Hakan:...

CHP Çal Belediye Başkan Adayı Hakan: Çal’da güzel şeyler olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ocak 2024 Çarşamba - 13:00Güncelleme: 3 Ocak 2024 Çarşamba - 13:01
CHP Çal Belediye Başkan Adayı Hakan: Çal’da güzel şeyler olacak

Denizli’nin Çal ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin belediye başkan adayı olan Ahmet Hakan, 31 Mart’tan sonra Çal’da güzel şeylerin olacağını, vizyon projeler ile ilçede yaşanan göçü tersine çevireceklerini belirtti.

CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve CHP Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyerek, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin mesajlar verdiler.

Dağlı, belediye başkan aday adaylığı için Ahmet Hakan ve Ali Güner Mete’nin başvuru yaptığını, yapılan görüşmeler sonucunda CHP Parti Meclisi’nin Çal adayı olarak Ahmet Hakan’ın ismini açıkladığını, ilçeyi hak ettiği yere getirmek üzere çalışmalara başladıklarını ifade etti.

HAKAN: ÇAL’DA DEĞİŞİM OLACAK

CHP’nin mutfağından geldiğini söyleyen belediye başkan adayı Ahmet Hakan ise, Çal’da 31 Mart’ta değişim ve güzel şeylerin olacağını, çeşitli meslek gruplarından temsilcilerinin yer aldığı 11-12 kişilik bir ekip oluşturduklarını, Çal için kendi projelerinin yanı sıra CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile birlikte ortak projeler oluşturulacağını belirtti.

“TERSİNE GÖÇÜ ÖNLEYECEK PROJELERİMİZ VAR”

Çal’ın verdiği göçler nedeniyle nüfusunun azaldığını kaydeden Hakan, “21-22 bin olan nüfus, 17-18 bine düştü. Önce göçe ilişkin teşhislerimizi koyacağız, gençler neden Çal’da kalmıyor sorusuna yanıt bulacağız. Sonra da tersine göçü durdurmak üzere hamlelerimiz olacak. Gençlerin Çal’da kalması, hayatlarını idame ettirmeleri için çocuklarla birlikte harmanlayacağımız sosyal tesis yapacağız. İçini ilimle, bilimle dolduracağız” dedi.