Buldan’da İYİ Parti adayını tanıttı – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Buldan’da İYİ Parti adayını tanıttı

Buldan’da İYİ Parti adayını tanıttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ocak 2019 Cuma - 17:48Güncelleme: 25 Ocak 2019 Cuma - 17:53
Buldan’da İYİ Parti adayını tanıttı

Millet İttifakı'nın ortak aday konusunda anlasamadığı üç ilçeden biri olan Buldan’da İYİ Parti, düzenlenen toplantıyla adayı Temel Başbuğ’u tanıttı. Başbuğ'un adaylığını D20haber, üç gün önce duyurmuştu.

Aday tanıtım toplantısı İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatı'nda yapıldı. Toplantıya Milletvekili Yasin Öztürk, il yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ, İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ve partililer katıldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, kararı CHP ile görüşerek aldıklarını söyledi. Tuğrul, "Buldan'ın sosyolojik yapısı bunu gerektiriyordu. Buldan çok değerli ve buranın geleceği için sahada olacağız. Bu yarışı önde bitireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Part, Mlletvekili Yasin Öztürk de "Buldan 12 senedir öksüz. 12 sene önce yarım kalan sevdamızı tamamlamak için Buldan’a İYİ belediyecilik anlayışı kazandırmak için yola çıkıyoruz. 1 Nisan’dan sonra 5 sene boyunca Buldan şehr-i emine kavuşacaktır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da, “İnsanlarımız fakirleşti. Krizin nereye gideceği belli değil. O yüzden sandık önünüzde bu seçim kötü gidişe dur demenin mihenk taşlarından bir tanesi. İnsanlarımız bu gidişe dur diyecek ve metal yorgunları köşeye çekilecek. Temel Başkan'a güveniyorum, başaracağınıza inanıyorum" diye konuştu.

Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ da "Yapacaklarımız kafamızda yazılı. Klasik Belediye hizmetlerinin yanında Buldanlıların cebine artı değer katmak zorundayız. Dokumacılık ve kültür varlıkları hayata geçirilerek iç ve dış turizmde çalışmalar yapacağız. Tripolis ağır ilerliyor. Tüm projelerimizin alt yapı ve planlarını yaptık. Tüm projelerimiz hazır. Bizlere, iyilere ihtiyaç var. İçini boşaltmadan dolduran zihniyete ihtiyacımız var. Çalışacağız, başaracağız” dedi.