Anahtar Partisi İl Başkanı Kaplan görevden alındı, yerine Kazancıo atandı – D20Haber
23.04.2025, Çarşamba
15 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Anahtar Partisi İl Başkanı Kaplan görevden...

Anahtar Partisi İl Başkanı Kaplan görevden alındı, yerine Kazancıo atandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2025 Salı - 21:05Güncelleme: 25 Mart 2025 Salı - 21:06
Anahtar Partisi İl Başkanı Kaplan görevden alındı, yerine Kazancıo atandı

Anahtar Partisi’nde (A Parti) Zafer Kaplan’ın Denizli İl Başkanlığı görevi 3 gün sürdü. Genel merkezin görevden aldığı Kaplan’ın yerine Fatih Aslan Kazancıo atandı.

A Parti’nin geçen hafta yapılan Denizli İl Kongresi’nde genel merkezin desteklediği Demet Değirmenci’nin yerine Zafer Kaplan il başkanlığına seçildi.

Kongre süreci tamamlansa da tartışmalar son bulmadı. Üç gün önce “mazbatamızı aldık” paylaşımını yapan Kaplan, henüz koltuğuna ısınmadan genel merkez tarafından görevinden alındı. Kaplan, görevden alınmasına “Yanlış kararlar bıktırdı” sözleriyle tepki gösterdi.

Haberin DevamıReklam




ATAMA YAPILDI

Kaplan’ı görevden alan A Parti Genel Merkezi, Denizli İl Başkanlığına Fatih Aslan Kazancıo’yu atadı. Kazancıo’nun atamayla ilgili yazıyı aldığı bildirildi.

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.