Altılı Masa’nın il başkanları toplantıda buluştu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Altılı Masa’nın il başkanları toplantıda buluştu

Altılı Masa’nın il başkanları toplantıda buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2023 Çarşamba - 17:05Güncelleme: 8 Mart 2023 Çarşamba - 17:05
Altılı Masa’nın il başkanları toplantıda buluştu

Altılı Masa’yı oluşturan siyasi partilerin Denizli il başkanları bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, seçim döneminde yapılacak çalışmalar ele alındı.

Altılı Masa’yı oluşturan siyasi partilerin il başkanları, Şiir Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, DP İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, GP İl Başkanı Aykut Yıldırım ve SP İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk ise görüşlerini telekonferans bağlantısıyla dile getirdi.

Toplantıda, ortak seçim çalışmaları kapsamında koordinasyon merkezi kurulması, sandık ve seçim güvenliğinin sağlanması, programlı bir şekilde çalışılma yapılması, tüm seçim bölgelerinin ve seçmenlerin ziyaret edilerek ülkenin geldiği nokta, yaşanan sorunlar ve çözüm yollarının seçmenlere anlatılması konusunda yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Toplantı sonrasında yapılan ortak açıklamada, “Milletimizi en geniş yelpazede temsil eden 6 siyasi parti olarak, Cumhuriyet tarihinin en derin yönetim ve ekonomik krizini aşmak amacıyla büyük bir kararlılıkla yürüttüğümüz ortak çalışmalar sonucunda hukuk, kamu yönetimi, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık, denetim, ekonomi, finans ve istihdam, bilim, Ar-Ge, yenilikçilik, girişimcilik ve dijital dönüşüm, sektörel politikalar, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar, dış politika, savunma, güvenlik ve göç olmak üzere 2 bin 300’den fazla somut hedef, politika ve projeleri ortaya konuldu” denildi.

Millet İttifakı iktidarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği de belirtilen açıklamada, "Soframız, Halil İbrahim sofrasıdır. Bu sofra hakkın, hukukun, adaletin öne çıktığı, barışın ve kardeşliğin sofrasıdır. Amacımız Türkiye'yi neşeli, huzurlu ve bereketli günlere taşımaktır. Türkiye'yi istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Hiç kimse merak etmesi ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız. Yolumuz açık olsun" ifadelerine yer verildi.