AK Parti’den Denizli açıklaması – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti’den Denizli açıklaması

AK Parti’den Denizli açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2023 Perşembe - 21:57Güncelleme: 21 Aralık 2023 Perşembe - 21:58
AK Parti’den Denizli açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Denizli Büyükşehir Belediyesi başkan adayına ilişkin süreçle ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarından oluşan Denizli heyeti ile dün yaptığı görüşmenin ardından gözler başkentten yapılacak açıklamaya çevrildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, Denizli ile birlikte 15 ilde seçim için istişare çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Çelik, açıklamasında “Teşkilatlarımızın seçimlere hazırlık anlamında neler yaptıkları, eksiklerin tamamlanması ve seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü şekilde çıkması için çalışmalar değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanımızın illerle istişaresi devam ediyor. Şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugün çalışma tamamlanmış olacak. Diğer illerle ilgili de Cumhurbaşkanımızın çalışması devam edecek. Aday belirleme süreci devam ediyor” dedi.