Pekdemir’den pazar yerleri ziyareti – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir’den pazar yerleri ziyareti

Pekdemir’den pazar yerleri ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Şubat 2024 Cumartesi - 20:32Güncelleme: 25 Şubat 2024 Pazar - 14:02
Pekdemir’den pazar yerleri ziyareti

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, pazar yerleri ziyaretiyle esnafın sorunlarını dinledi ve onlara sorunlarını çözme sözünü verdi.

Seçim çalışmaları doğrultusunda pazar yerlerini gezen ve pazarcı esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Pekdemir, “Pazarcı esnafımızın yaşadıkları sorunlar tek tek çözeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, esnaf kapılarını çalmaya devam ediyor. Denizli tarihinde ilk kez bir esnaf başkan adayı olduğunu belirten Pekdemir, “Esnafın derdinden en iyi ben anlarım” diye konuştu.

Pazarcı esnafının tüm haklarını koruyacaklarını dile getiren Ak Partili Pekdemir, yeni dönemde pazar yerlerinin tertemiz olacağını ve güvenlik önlemlerini arttıracaklarını söyledi.

Pamukkale sakinlerinin pazar yerlerine gelmeleri için her türlü çalışma ve düzenlemeyi de yapacaklarını dile getiren Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamında gezdiği pazar esnafının sorunlarını da tek tek not alıyor.