Pekdemir’den kırsal bölgelere belediye hizmet ofisleri sözü – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir’den kırsal bölgelere belediye hizmet ofisleri...

Pekdemir’den kırsal bölgelere belediye hizmet ofisleri sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2024 Cumartesi - 12:18Güncelleme: 16 Mart 2024 Cumartesi - 12:19
Pekdemir’den kırsal bölgelere belediye hizmet ofisleri sözü

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçilmeleri halinde özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay yararlanabilmeleri adına hizmet ofisleri kuracaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim kampanyasına devam ederken, projelerini açıklamayı da sürdürüyor.

Seçim bölgesinde yaptıkları çalışmalarda tespit ettikleri eksiklikleri ve çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşan Pekdemir, “Pamukkale Belediyesini hizmet ofisleri eliyle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ayağına kadar götüreceğiz” dedi.

Projenin merkezinde yaşlı vatandaşların bulunduğunu belirten Pekdemir, “Belediye Hizmet Ofisleri Projesi ile kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hem belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanabilmeleri ve hem de şehir merkezinde bulunan belediye merkez binasına gitmekte zorlanan yaşlıların belediye ile ilgili işlerini kolayca yapabilmeleri amaçlanıyor” diye konuştu.

Proje ile sadece temel belediye hizmetleri değil aynı zamanda sektörel destek hizmetleri de verileceğini aktaran Pekdemir, “Özellikle küçük işletmeler ve çiftçiler için destek programları düzenlenecek ve bu sayede kırsal mahallelerdeki ekonomik kalkınma da desteklenecek. Sektörel destek hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşların birçok sorununa bu ofislerde çözüm bulunacak” ifadelerini kullandı.