Pekdemir: Pamukkale’de sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceğiz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Pamukkale’de sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceğiz

Pekdemir: Pamukkale’de sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Şubat 2024 Çarşamba - 13:52Güncelleme: 28 Şubat 2024 Çarşamba - 13:52
Pekdemir: Pamukkale’de sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceğiz

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 31 Mart’tan sonra sorunların vatandaşlar ile çözüleceğini dile getirdi.

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir seçim çalışmalarını sürdürürken, şeffaf ve katılımcı yönetim vurgusu yaptı. 31 Mart’ta göreve gelmesi halinde ilçedeki sorunların yerinde ve tüm şeffaflığıyla vatandaşlar ile birlikte çözüleceğini söyledi.

 

Katılımcı ve şeffaf belediyeciliğin kendileri adına önemli olduğun dikkat çeken Pekdemir, bu konuda net olduğu ve asla taviz vermeyeceğini aktardı.

Şeffaflığın soru işareti yaratmayacağını aksine çözüm getireceğini belirten Pekdemir, “Şeffaflık çalışmalara hız kazandırır. Allah'ın izniyle çalışmaya başlayalım, 6 içinde yatırımların başlayacağını herkes görecek. Hiçbir vatandaşımız ‘benim sorunumu çözmedin’ demeyecek. Makamda oturacağız, kapılar kapalı olacak, önünde on tane adam olacak, yok böyle bir şey. Bana bir tane adam yeter” ifadelerini kullandı.

Pekdemir, hiçbir ayrım yapmaksızın ilçenin tüm kesimlerine eşit ve adil hizmet götüreceğini belirtti. Pamukkale'de yaşayan hangi görüşte olursa olsun tüm vatandaşların oyuna talip olduğunu da belirten Pekdemir, "Hangi siyasi görüşten olursa olsun ben Pamukkale'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibim. Bana destek olan herkes de 31 Mart'tan sonra hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adil hizmet götüreceğimi bizzat görecek” şeklinde konuştu.