Pekdemir’den Pamukkale’ye ucuz ekmek vaadi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir’den Pamukkale’ye ucuz ekmek vaadi

Pekdemir’den Pamukkale’ye ucuz ekmek vaadi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2024 Salı - 13:28Güncelleme: 5 Mart 2024 Salı - 13:28
Pekdemir’den Pamukkale’ye ucuz ekmek vaadi

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi ile hem bölgenin üreticileri hem de gıda sektörü işletmeleriyle ortaklaşa çalışarak, alım gücü düşük ilçe sakinlerine ucuz fiyattan ekmek sağlayacaklarını bildirdi.

Pamukkale'de seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı AK Partili Halil Pekdemir, sosyal belediyecilik projelerini açıklamaya devam ediyor. İlçede kendi döneminde belediyenin tüm mahallelere eşit ve adil bir şekilde hizmet götüreceğini, fırsat eşitsizliğinin ortadan kaldırılması için pek çok çalışmayı toplumun farklı kesimleriyle iş birliği içinde yürüteceğini dile getiren Pekdemir'in bu kapsamdaki projelerinden birisi de Halk Ekmek.

Pekdemir, “Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi hem üreticiler hem de gıda sektörüyle birlikte çalışarak ucuza ekmek üretecek. Kentin özellikle dar gelirli bölgelerinde kurulacak satış merkezleri sayesinde maddi imkânı kısıtlı olan ilçe sakinlerine uygun ekmek satacak olan Halk Ekmek İşletmesi, bünyesinde çalıştıracağı personel sayesinde istihdam yaratacak” dedi.

Uygulamaların esnafı mağdur etmeyeceğini söyleyen Pekdemir, "Esnaf ve üretici kardeşlerimizle birlikte onları asla mağdur etmeyecek bir sistem ortaya koyacağız. Halk Ekmek ilçedeki alım gücü düşük insanımızın uygun fiyata ekmek alması için çalışacak. Sosyal belediyecilik konusunda elimizden geldiğince etkin çalışacağız. Bunu hep birlikte 31 Mart'tan
sonra göreceğiz" diye konuştu.