Pekdemir’den Memleket İsterim şiiriyle seçim klibi – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir’den Memleket İsterim şiiriyle seçim klibi

Pekdemir’den Memleket İsterim şiiriyle seçim klibi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2024 Cumartesi - 16:09Güncelleme: 9 Mart 2024 Cumartesi - 16:09
Pekdemir’den Memleket İsterim şiiriyle seçim klibi

Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir’in Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Memleket İsterim” isimli şiiri okuduğu yeni seçim şarkısı klibinin izlenme sayısı sadece Instagram'da 300 bine dayandı.

31 Mart seçimlerine doğru geri sayım devam ediyor. Seçmene ulaşmak için yoğun çaba sarfeden adaylar da hem medya ve sosyal medya üzerinden yüzbinlere ulaşmaya çalışıyor. Bu nedenle de sokakta olduğu kadar sosyal medyada da kıyasıya süren rekabet, özellikle birbirinden dikkat çekici tanıtım filmleri ve kliplerle iyice kızışıyor.

Bu çalışmalardan birisi de Halil Pekdemir’in sosyal medya ekibinden geldi. Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni seçim şarkısının klibi için stüdyoya girip, Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim isimli şiirini okudu.

Pekdemir’in sesinden o şiirin ilk dörtlüğü ile başlayan klip, Denizli ölçeğinde önemli bir izlenme sayısına ulaştı.

Pamukkale ve Pekdemir’in seçim çalışmaları görüntüleriyle hazırlanan klipte, Pekdemir’in kendi sesinden okuduğu şiir kadar, aday için kayda alınmış seçim şarkısı da beğenildi. “Güzel Pamukkalemiz için hizmete geldim. Halkımızın gönlünde taht kurmaya geldim” sözleriyle başlayan şarkı da sosyal medya kullanıcından iyi not aldı.

Pekdemir’in “Memleket İsterim. Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun” dizelerini seslendiren Pekdemir’in yeni seçim şarkısının klibi, birkaç gün içinde yalnızca Instagram'daki izlenme sayısı 280 bini geçti ve yine Instagram'da 800’den fazla beğeni aldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halil Pekdemir (@halilpekdemir20)'in paylaştığı bir gönderi