Pekdemir: Ücretsiz safari turları düzenleyeceğiz, ATV güzergahlarını hayata geçireceğiz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Ücretsiz safari turları düzenleyeceğiz, ATV...

Pekdemir: Ücretsiz safari turları düzenleyeceğiz, ATV güzergahlarını hayata geçireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mart 2024 Pazar - 15:26Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar - 15:27
Pekdemir: Ücretsiz safari turları düzenleyeceğiz, ATV güzergahlarını hayata geçireceğiz

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin farklı bölgelerinde ücretsiz safari turları düzenlemeyi, bisiklet, at ve ATV güzergahları yapmayı planlandıklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçimlere yönelik farklı projelerini açıklamayı sürdürüyor.

İlçenin farklı noktalarında ücretsiz safari turları düzenleneceğini kaydeden Pekdemir, hayata geçirilecek bisiklet, at ve ATV güzergahlarının hem adrenalin ve doğa tutkunlarına imkan yaratacağını hem de ilçenin tanıtımı anlamında etkili olacağıni dile getirdi.

Pekdemir, “ATV güzergahları ve safari turları ile hem yerli-yabancı turistlere hem de bölge halkına, doğa ile iç içe heyecan verici bir macera yaşatmayı amaçlayan proje kapsamında, yerli ve yabancı turistlere Pamukkale'nin dağlık ve ormanlık alanlarını keşfetmek için mükemmel bir fırsat sunacak. Diğer taraftan rehberler eşliğinde ve ücretsiz olarak yapılacak safari turlarının ise Pamukkale’nin turizm potansiyelini artıracak. Aynı zamanda bölge ekonomisine de katkı sağlayacak” dedi.